Ney iyi bir şey diyet için anlamadım canımBelki daha önce yazılmıştır bilemiyorum ama bilmeyenler için tekrar etmiş olayım,
Hurmayı tek sayılar(1-3-5) üzerinden yerseniz şekeri karbonhidrata çeviriyor ve vücuda enerji veriyor. Eğer çift olarak yerseniz(2-4-6) şeker potasyuma dönüşüyor ve böbrekleri olumsuz etkiliyor.
bu da diyet için iyi birşey
günaydın kızlar :) herkese mutlu haftalar dilerimbugün itibari ile 2.5 kilom gitmiş bulunmakta ama haftasonu yemek yedim. nasıl yedim onu da açıklayayım, genelde diyetleri haftasonu uygulamak işkence biliyosunuz ki, herkes mis gbi şeyler yerken ve geçirecek zaman çokken insanın aklı hep yemekte kalıyo, üstelik ben temizlik yaptım evimi dip köşe ve tansiyonum düştü malesef bayılıyodum az kalsın cumartesi sabah canım hiçbişey istemedi bikaç tane hurma yedim sadece, üstüne temizliğe başladım, saat 6 te bitti, ben de gittim balık yedim alabalık. biz zaten günlük 700 kalori hurma ve yoğurttan alıyoruz bugünde balık yersem daha az kalorili olur hemde agzıma değişik bişey girer ve ailemle uyum sağlarım dedim. üstüne de hiçbişey yemedim. o balık bi günlük yemeğim oldu ve evet ertesi sabah -500 gördüm. artma olmamış aksine azalma olmuş
bugün kaldığım yerden hurma diyetime devam ediyorum yediğim günü de bu haftaya ekledim
Ney iyi bir şey diyet için anlamadım canım
Böbrekleri olumsuz etkiliyor yazdıktan sonra bu da iyi bir şey deyince anlamadım:))vucuda enerji vermesi iyi bir şey yani yakılması kolay,diğer türlü kilo yapıyor.
dun gece yine dayanamadim biraz ceviz badem yedim basim döndü çünkü.. ama bunlara rağmen 1.200 gr vermisim arkadaşlar ayriyeten regl sisligide var
Çok güzel kilo vermişsiniz ben başladıktan sonra hiç tartılmadım 4.günüm bugün.Pazartesi tartılmayı düşünüyorum. Haftasonu korkutuyor beni evde zor olacak gibi.
4. günün sabahında tartılmıştım onu yazdığımda canımNekadar sürede verdiniz 2,5 kg.yu
kizlar iyi geceler yarin bende basliyorum gelismekeri yazarum
Bugun başladım ben hadi hayırlısı :)ayy yarın bir de buna başlayalım bakalım
ama ben sadece sabah ve akşam yapıcam
öğle hafif geçiştiricem yemekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?