Bugun başladım ben hadi hayırlısı :)
merhaba diyete başladınızmı ne oldu gelişmeleri paylaşabilirmisiniz bende bugün gaza gelip başladım :)ben de yarın başlıyorum :)
topiğim var orada yazıcam hergün
merhaba diyete başladınızmı ne oldu gelişmeleri paylaşabilirmisiniz bende bugün gaza gelip başladım :)
elbette seve seve bugün benim ikinci günüm ilk günü atlattım 7 gün yapacam inşallah :) bol su içmeyi ihmal etme :) bu arada benim boyum 163 başlangıç kilom 77,7 yaş 34 senin boy kilo yaş nedir ?Bugün ben de başlıyorum destek olalım birbirimize
Bugün randevum vardı diş için yarın da kanal tedavisi yapacak o yüzden bugün başlayamadım doktor dan gelince kahvaltı yaptım akşama yoğurt hurma yicem sadeceelbette seve seve bugün benim ikinci günüm ilk günü atlattım 7 gün yapacam inşallah :) bol su içmeyi ihmal etme :) bu arada benim boyum 163 başlangıç kilom 77,7 yaş 34 senin boy kilo yaş nedir ?
çok güzel tebrik ederim inşallah biran önce kurtuluruz bu kilolardan :) ben 7 günü tamamlayıp sonra iki öğün hurma yiyerek ( senin gibi ) devam etmeyi düşünüyorum. günün şu saatleri biraz enerji düşmeye başlıyor heleki çalışıyorsanız. okuduğum birkaç yerde hurmanın fazla enerji verdiğini yazmışlar. ay bende istiyorum o enerjiden :)))) belkide ben hurmlarımın 7 sini aynı anda yemediğimden oluyordur yarın öyle deneyeceğim.arkadaşlar ben de hurma diyeti yapıyorum ama biraz değiştirerek.ayın 25inde 71.6 kilo ile başladım.cumartesi sabahı.bugün tartıldığımda 69.2 olmuşum.yani 3 günde 2.400 kg gitmiş.ve ben uzun bi tatilden yeni döndüm.izmirde yaşıyorum hava çok sıcak.enerjim düşük olduğu için evden hiç çıkamadım.hiç derken gerçek anlamda hiç :) ben şu şekilde yaptım.yoğurdu yemeksiz tükettiğim zaman midem bulamıyor o yüzden kahvaltı ve öğle yemeğinde sadece hurma ve sade neskafe içtim.akşamları ise 200gr tavuk göğüs eti ile 2 kase yoğurt yedim.evde olduğum için çok zorlanmadım ben.hepimize başarılar :)
ah canım ya senin şimdiki kilon benim hedefim :)))) geçmiş olsun diş ağrısı ve tedavisi zordur tekrar geçmiş olsunBugün randevum vardı diş için yarın da kanal tedavisi yapacak o yüzden bugün başlayamadım doktor dan gelince kahvaltı yaptım akşama yoğurt hurma yicem sadece
Yaş 31
Boy 164
Kilo 63.8
İnşaALLAH düşersin sen de canımah canım ya senin şimdiki kilon benim hedefim :)))) geçmiş olsun diş ağrısı ve tedavisi zordur tekrar geçmiş olsun
çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim bende hamilelikten sonra zor kilo verir oldum birazda kilolu hamile kalmıştım şimdi sıkıntısını çekiyorumİnşaALLAH düşersin sen de canım
2014 nisanda 85 kilo ile başladım zayıflama serüvrnime ara ara diyet yaparak bu kadar indim ama sıkıldım artık 62_63 arası gidip geliyorum ideal kilom 56 imiş eğer düşersem bu benim sadece çıkarken bir kere gördüğüm rakam olacak benim için asıl başarı o bu yaşıma kadar en düşük 61.5 A düştüm çünkü
Ben inatla zayıfladım evlendikten ve doğumdan sonra zayıflayanlardan tam tersiçok güzel kilo vermişsin tebrik ederim bende hamilelikten sonra zor kilo verir oldum birazda kilolu hamile kalmıştım şimdi sıkıntısını çekiyorumgeçen sene diyetisyene de gitmiştim güzel vermiştim 68 olmuştum benim ideal kiloma 60-65 arası demişti bende 65i hedefliyorum bakalım inşallah. inşallah sende istediğin kiloya düşersin canım
tebrikler canım bugünü atlatınca diğer günler daha kolay gibi :) hadi bakalım yarın ilk günümü tastamam yaptım diyede haberini bekliyoruz :)SABAH VE ÖĞLE HURMA DİYETİNİ SORUNSUZ ATLATTIM
İNŞALLAH AKŞAMA DA KAÇAMAK YAPMAM
bende 68 kiloyla evlendim ve aynen 74 ile hamile kaldım 94 kiloyla doğum yaptım 83-84 kiloya düştüm doğum sonrası emzirme dönemi almadımda vermedimde bir sene sonra 68 e kadar diyetisyen ve sporla düştüm ama maalesef geri aldımBen inatla zayıfladım evlendikten ve doğumdan sonra zayıflayanlardan tam tersi
72 kg ile evlendim 74 ile hamileydim
90 ile doğuma gittim doğum sonrası 83 tüm
1 sene 85 kiloyu taşıdım üzerimde
Şimdi 2. Bebeği düşünüyoruz o yüzden inebildiğim kadar inmek istiyorum tekrardan kiloyla uğraşmak istemiyorum bakalım durum ne gösterecek inat ve azim gerekli ben yoruldum galiba bu duraklamaya motivasyonunu çok düşürüyor
bugün 4.günüm ve ben sadece 7 hurma yiyebildim.öğle ile akşamı yer değiştireyim dedim ama tavuğu bile bitiremedim.endişelendim şimdi.zayıflıcam diye yeme bozukluğu oluşursa diyeçok güzel tebrik ederim inşallah biran önce kurtuluruz bu kilolardan :) ben 7 günü tamamlayıp sonra iki öğün hurma yiyerek ( senin gibi ) devam etmeyi düşünüyorum. günün şu saatleri biraz enerji düşmeye başlıyor heleki çalışıyorsanız. okuduğum birkaç yerde hurmanın fazla enerji verdiğini yazmışlar. ay bende istiyorum o enerjiden :)))) belkide ben hurmaların 7 sini aynı anda yemediğimden oluyordur yarın öyle deneyeceğim.
Benim hedefimde 63_65 canim bu diyetten sonra mide kuculuyormus yeme bozuklugu olacagini sanmiyorum. Bende yarin bi anda yiyecem hurmalari insallah saglikla vedalasiriz su kilolarimizdan :) senin boy kilo yas kac canim.bugün 4.günüm ve ben sadece 7 hurma yiyebildim.öğle ile akşamı yer değiştireyim dedim ama tavuğu bile bitiremedim.endişelendim şimdi.zayıflıcam diye yeme bozukluğu oluşursa diyeben bu şekilde en fazla 10 gün yaparım herhalde canım.zaten hedefim 65 kilo.inşallah sağlığımız bozulmadan veriririz.ben bi anda yiyiyorum hurmaları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?