- Konu Sahibi Lavinya223
-
Yok canım Hale’n inatla test yapmadım korkuyorumCanım ne yaptın seninkine iki gün kaldı galiba. yapmadınmı daha test
Her ay çeşit çeşit birşey çıkıyor canım kendimizi o kadar dinliyoruz ki adetten sonrası 30 günde gergine birşey buluyoruz ben artık çooook sıhııııılllllldıııımBen hic böyle adet olmam. Sasirdim bu sefer. Ama bu tek basina hamilelik de degil ki
Yok canım Hale’n inatla test yapmadım korkuyorum
Yarın sabah ilk iş test alcam eşim 12/36 çalışınca test de alamadım ona da belli etmek istemiyorum aslında kafaya çok takıyorsun diyor banaCanım niye korkuyosun yapsana. Yoksa yoktur zaten değiştiremessin. Yap gitsin ben merak ettim senin yerine
Bide garip şekilde bi bulantı olmaya başladı dünde gece acıktım kalktım bi ekmek yedim ekmek yemeyen ben canım durduk yerde zeytin ekmek istedi kafamda çok kurmuyorum adetten de olabilir diyorum amaCanım niye korkuyosun yapsana. Yoksa yoktur zaten değiştiremessin. Yap gitsin ben merak ettim senin yerine
Bide garip şekilde bi bulantı olmaya başladı dünde gece acıktım kalktım bi ekmek yedim ekmek yemeyen ben canım durduk yerde zeytin ekmek istedi kafamda çok kurmuyorum adetten de olabilir diyorum ama
Elif şimdi lavaboya gittim çok afedersin peçeteye hafif leke geldiHayırlısı olsun canım. İnşallah vardır ne diyim. Sen daha iyi bilirsin tabi belirtilerden. Çift çizgiyi görürsün inşallah yarın
Elif şimdi lavaboya gittim çok afedersin peçeteye hafif leke geldi
Çok hafif açık kahve rengi sarımsı bi renk peçeteye geldi bende ped koydum şimdiNe renkti leke pekii?
Al benden de o kadar. Valla kaldi 3 gun. Adet gunu test yaparim cikmazsa oturur kuzu gibi adetimi beklerim ne edem daha
Her ay çeşit çeşit birşey çıkıyor canım kendimizi o kadar dinliyoruz ki adetten sonrası 30 günde gergine birşey buluyoruz ben artık çooook sıhııııılllllldıııım
Çok hafif açık kahve rengi sarımsı bi renk peçeteye geldi bende ped koydum şimdi
Her ayyyy yeni bişe çıkıyorHmm adet başlangıcı da olabilir canım. Ama yerleşme de olabilir inşallah öyledir.
Canim yumurtaya hazirlan o zaman ins bu sefer tutarBen kırmızıları gördüm bugün başladı vede erken başladı
Artık saldım çayıra yapcam olmassa da dr tedavisine başlıcamCanim yumurtaya hazirlan o zaman ins bu sefer tutar
Sen nasil huzurlu olacaksan öyle yap. Kafanı rahatlat öyle davran yoksa tutmuyor valla canlı kanitlariyizArtık saldım çayıra yapcam olmassa da dr tedavisine başlıcam
Erken adet görmeye kadar her belirtimiz aynı geçen ay da hgs çekildim adete 5 gün varSagol canım benim darısı senin başına ve butun isteyenlere Rabbim en kısa zamanda nasip etsin :) hemmenyazayım...
1 hafta önce ağrılar başladı ama ağrılar ayni adet agrisi gibi birebir aynı normalde 27 28 gunde adet olurdum 2 aydır 25 günde olmaya basladim öne geldi bu ayda ağrılar başlayınca dedim heralde yine erken gelcek surekli buyik tuvaletime cikmaya basladm ishal gibi hala da devam ediyor bu durum bide gaz çıkarma durumu vardi. Adetime 2 gün kala sadece uçlarda ağrı kaldı dedim oldum herlade baktm bisey yok dun adet ginumdu adet agrilarm hafifledi ama o 1 hafta da birebir adet agrisi yaşamm halada var bu şekilde :)
Eğer ki adet belirtin ypksa bir test yap ben tam test yapacağım gün adet oldum erken gelen adetAdete 4-5 gün kala idrar testi çıkar mı acaba ya bakıp negatif görüp üzülmekte istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?