• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hsg çekiminden sonra hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:anneadayı:Gelmesin ama gelmiyorsa da güzel haberlerle gelmesin :halay: ay valla bıktım bende artık bazen aklıma geliyor haniii şu tek ilişkide hemen hamile kalanlar nasıl oluyor :110: hiç anlamıyorum

:anneadayı:Gelmesin ama gelmiyorsa da güzel haberlerle gelmesin :halay: ay valla bıktım bende artık bazen aklıma geliyor haniii şu tek ilişkide hemen hamile kalanlar nasıl oluyor :110: hiç anlamıyorum

Bende anlamıyorum. Demekki hormonları üst düzeyde falan . Yada nasip yani ne bilim:KK12:

Nisanda arkadasim evlendi. Gerdek gecesi korunmamış gerisi korunmus ikiz kizlari olacak :D

:emir_bebek::110::anneadayı:Sadece 1 kere korunmamak maşallah sen ben kadar zamandır bekliyorsun canım
20. Oldu bu ay. 4 aya 2 seneyi deviriyorum. Tabi martta hsg cekildim dis gebelik yasadim. Doktor hamile kalabiliyorsun sıfırdan başla gencsin tedavi uygulamayalim istersen dedi tm dedim.korunmadan 6 ay verdi. 3 ay korundum. 2. Korunmadigim aydayim 4 aya olmazsa doktor yolu

20. Oldu bu ay. 4 aya 2 seneyi deviriyorum. Tabi martta hsg cekildim dis gebelik yasadim. Doktor hamile kalabiliyorsun sıfırdan başla gencsin tedavi uygulamayalim istersen dedi tm dedim.korunmadan 6 ay verdi. 3 ay korundum. 2. Korunmadigim aydayim 4 aya olmazsa doktor yolu
Bende korunmasız 1 seneyi bitirdim eylül de hsg çekildim 1 sene içinde gebelik olmassa aşılama yaparız dedi anan ben doğal yolla gebe kalmak istiyorum kafana takma olur diyor dr ama nasıl takmicam onu bilmiyorum

Bende korunmasız 1 seneyi bitirdim eylül de hsg çekildim 1 sene içinde gebelik olmassa aşılama yaparız dedi anan ben doğal yolla gebe kalmak istiyorum kafana takma olur diyor dr ama nasıl takmicam onu bilmiyorum
Bende onu bilmiyorum bilsem de söylesem keske. Bende istemiyorum kendi olsun diyorum. 4 ay daha ovu testi ile deneyip olmazsa doktora gidicem. O zaman tedaviye baslarim. Suan hazir degilim

Bende ki bütün adet belirtileri bugün Yok oldu ara ara çok az bi sızı oluyor sanki o kadar göğüslerim çok agrıyor ovu testini bende kullandım netten sipariş verdim geçen sene oda bi işe yaramadı bu ay dr 12 sinden 19 una yumurtlama günün dedi öyle değerlendirdim normalde takvimde 22 is gösteriyordu

Kızlar hsg yaptıralı 3 ay oldu hamilelik şansım azalmış mıdır hsg den sonra düşük yaptım

Kizlar 2 gündür ateş basiyo beni arada. Normal bi şekilde yürüdüm eve geldim sanki maraton kosmus gibi bedenim alev aldı. Ölçtüm hatta 36.4 cikti normal ama fenalardayim. Adet mi olcam kiz nedir

Kizlar 2 gündür ateş basiyo beni arada. Normal bi şekilde yürüdüm eve geldim sanki maraton kosmus gibi bedenim alev aldı. Ölçtüm hatta 36.4 cikti normal ama fenalardayim. Adet mi olcam kiz nedir
Bende öyleyim gün azaldıkça ateş basıyor terliyorum sanırım adet olcam

6 ay diyolar. Ama zaten kanallari komple aciyo bence yillarin birkimi temizleniyo şans vardir :)
Kızlar hsg yaptıralı 3 ay oldu hamilelik şansım azalmış mıdır hsg den sonra düşük yaptım
3 ayda gebelik geçirdin mi ? Düşükten sonrada gene kalmak daha kolay diyorlar ama sen hsg çektirmişsin hsg den 1 yıl içinde doktor şans çok yüksek diyor canım ilk 3 ay evet daha fazla oluyor ama sıkıntı yapma bence olur

3 ayda gebelik geçirdin mi ? Düşükten sonrada gene kalmak daha kolay diyorlar ama sen hsg çektirmişsin hsg den 1 yıl içinde doktor şans çok yüksek diyor canım ilk 3 ay evet daha fazla oluyor ama sıkıntı yapma bence olur
İnşallah canım

Evet hsg den sonra düşük oldu zaten

Back