- 29 Nisan 2018
- 139
- 136
- 18
- 39
- Konu Sahibi Lavinya223
-
Bende 1 sene oldu hatta geçiyor hiç korumadığım halde hiç hamile kalmadım eşimin testi gayet iyi hatta sayısı yüksek bile çıktı sonra hsg ben çektirdim eylülde1 sene olacak hayal kırıklığı hgs Umut bağladım korkuyorumarada kasıklarımda sızlama oluyor ama duruyor iki aydır da programdaki günden önce oluyorum şuan 5 gün kaldı yarın alayım bi olmadı
Döngün kaç ?1 sene olacak hayal kırıklığı hgs Umut bağladım korkuyorumarada kasıklarımda sızlama oluyor ama duruyor iki aydır da programdaki günden önce oluyorum şuan 5 gün kaldı yarın alayım bi olmadı
Canım sen ne yaptın son durumlar gelen gidenCanim yumurtaya hazirlan o zaman ins bu sefer tutar
Bi aksam ustu test yaptim öyle alalede şekilde negatif cikti. Bat 3 kaldi. Ama akinti az geldi heralde adet olucam diyorum. Tabi olana kadar umut var. Olduktan sonra da yeni yumurta icin umut var. Ölmek var dönmek yok :)Canım sen ne yaptın son durumlar gelen giden
Bi aksam ustu test yaptim öyle alalede şekilde negatif cikti. Bat 3 kaldi. Ama akinti az geldi heralde adet olucam diyorum. Tabi olana kadar umut var. Olduktan sonra da yeni yumurta icin umut var. Ölmek var dönmek yok :)
Kiz ben düşünmesem tutacak bence. Bu ay kiyidan döndüm. Neyse hala bitmedi ay kirmizi kart yemedim ki. Belki bat zamani flu cizgim olur ins. Olmazsaaa da oluuurKesinlikle Yok :))))) ben inanıyorum bu aydan sonra olucak olmassada olucak her türlü ama tek çare aklımızdan çıkarmak :))) bak şuan bile bebek işe ilgili bişeler arıyoruz :)) benim yumoş günlermde alt üst oldu artık hesap bile yapamıyorum
Ben düşüne düşüne adet oldum erkendenKiz ben düşünmesem tutacak bence. Bu ay kiyidan döndüm. Neyse hala bitmedi ay kirmizi kart yemedim ki. Belki bat zamani flu cizgim olur ins. Olmazsaaa da oluuur
Kız ben sen düşük yaptın degerlerin daha düşmedi diye biliyordumCanım ben zaten hamileyim suan düşürmeye çalışıyom malumdüşse de sevinsem. Allahım yaa neler yaşıyoruz
Kız ben sen düşük yaptın degerlerin daha düşmedi diye biliyordum
Pazar günü normalde bir sancım var bir Yok gibi bazen Yok kesin adet olacağım diyorum bazen belki bu sefer olmuştur diyorumDöngün kaç ?
Pazar günü normalde bir sancım var bir Yok gibi bazen Yok kesin adet olacağım diyorum bazen belki bu sefer olmuştur diyorumbugün yoğundum test te alamadım ezan okunuyor hürmetine isteyen herkese nasip olsun rabbim
Hadiii bakalım inşaallah bi an önce pozitifi görürsünPazar günü normalde bir sancım var bir Yok gibi bazen Yok kesin adet olacağım diyorum bazen belki bu sefer olmuştur diyorumbugün yoğundum test te alamadım ezan okunuyor hürmetine isteyen herkese nasip olsun rabbim
Aminnnnn aklıma geldikçe karnım sancıyor ne zor duygu etrafımdaki tüm istemeyen arkadaşlarımın hamile olması ayrı üzücü onlar seviniyorum ama rabbim isteyenlere de nasip etsin yaHadiii bakalım inşaallah bi an önce pozitifi görürsün
Heheheh hep öyledir ben bu istemiyorum diyip gebe kalanları hiç anlamıyorum. Bende de çoook var asla kesinlikle hayır diyip ay gelmeden hamileyiz diyenler :)))) sen ne kadarlık evlisin ?Aminnnnn aklıma geldikçe karnım sancıyor ne zor duygu etrafımdaki tüm istemeyen arkadaşlarımın hamile olması ayrı üzücü onlar seviniyorum ama rabbim isteyenlere de nasip etsin ya
2 ama ben 1 senedir deniyorumHeheheh hep öyledir ben bu istemiyorum diyip gebe kalanları hiç anlamıyorum. Bende de çoook var asla kesinlikle hayır diyip ay gelmeden hamileyiz diyenler :)))) sen ne kadarlık evlisin ?
Amin sende inşallah Raabim mübarek günde kabul etsin dualarımızı sen ne zamandır deniyorsunHadiii bakalım inşaallah bi an önce pozitifi görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?