• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hsg kaç defa yapdınız ? Ne kadar aralıkla ?

Kuzucum anestezili miydi önce ya da sonrasında ağrı acı çok oluyor mu:(
Birini anestezili yaptırdım ikinciyi anestessizi olmadan cektırdım . Sonra pişman oldum ilkinde boş yere anestezi almışım die . Ağrı çekmedim valla İstanbul’da cektırdım bide çıktım 9 saat yol geldim yemek yemeye gittik filmden sonra

Birini anestezili yaptırdım ikinciyi anestessizi olmadan cektırdım . Sonra pişman oldum ilkinde boş yere anestezi almışım die . Ağrı çekmedim valla İstanbul’da cektırdım bide çıktım 9 saat yol geldim yemek yemeye gittik filmden sonra
Maşallah ne güzel peki tıkanıklı filan çıkmış mıydı sonucunda ..

İlkinde tüplerim tıkalı olduğu ıcın (Konya da çekildi )
ikinci filmi İstanbul’a cevat bayrak a gittim salpingografi yaptırdım açılmadı işte

Tüp bebek yaptırdım
Olsun herkesin doğum hamilelik yolculuğu , hikayesi farklı ; amaca ulaşmak en güzeli, tebrik ederim inşallah sağlıkla en kolay şekilde kavuşursunuz 🫶 🌺

Amin inşAllah siz ne durumdasınız
Ben 1.5 yıldır deniyorum hormon ve sperm testlerinde sorun yok , pcos ta değilim çok şükür. 2 doktora göründüm biri femara ile yumurta takip edelim en azından 1/2 ay dedi, bugün gittiğim doktorda rahim filmi çekelim dedi direk. Kararsız kaldım. Vajinismus geçmişim olduğu için hsg beni çok ürküttü .

Ben 1.5 yıldır deniyorum hormon ve sperm testlerinde sorun yok , pcos ta değilim çok şükür. 2 doktora göründüm biri femara ile yumurta takip edelim en azından 1/2 ay dedi, bugün gittiğim doktorda rahim filmi çekelim dedi direk. Kararsız kaldım. Vajinismus geçmişim olduğu için hsg beni çok ürküttü .
Korkmayın benımde ilk çocuğum normal oldu sonra aşılama yaptırdım en son devlette bi doktor dedi rahim filmi çektirin die ilk kes o zaman duymuştum

Ben anestesiziz oldum acılı bir işlem böyle şiddetle regly ağrısı gibi ama 5 dkda bitiyor yani kısa sürüyor dayanılırr sizler uyguna çekilmişsiniz kızlar balla ben anestesiz 13,200 verdim

Ben anestesiziz oldum acılı bir işlem böyle şiddetle regly ağrısı gibi ama 5 dkda bitiyor yani kısa sürüyor dayanılırr sizler uyguna çekilmişsiniz kızlar balla ben anestesiz 13,200 verdim
Nerde oldunuz kı o fiyata, aneztezı olunca ama artı5-6 bın oluyır onda sizinkı öğle olmuş

Back
X