Amın canımRabbim yardımcınız olsun inşallah olumlu sonuç alırsınız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amın canımRabbim yardımcınız olsun inşallah olumlu sonuç alırsınız
Kuzucum anestezili miydi önce ya da sonrasında ağrı acı çok oluyor mu2 kez cektırdım 2 şer ay arayla .
Yapılmadı . Temizse nie yapsınlar![]()
Birini anestezili yaptırdım ikinciyi anestessizi olmadan cektırdım . Sonra pişman oldum ilkinde boş yere anestezi almışım die . Ağrı çekmedim valla İstanbul’da cektırdım bide çıktım 9 saat yol geldim yemek yemeye gittik filmden sonraKuzucum anestezili miydi önce ya da sonrasında ağrı acı çok oluyor mu![]()
Maşallah ne güzel peki tıkanıklı filan çıkmış mıydı sonucunda ..Birini anestezili yaptırdım ikinciyi anestessizi olmadan cektırdım . Sonra pişman oldum ilkinde boş yere anestezi almışım die . Ağrı çekmedim valla İstanbul’da cektırdım bide çıktım 9 saat yol geldim yemek yemeye gittik filmden sonra
İlkinde tüplerim tıkalı olduğu ıcın (Konya da çekildi )Maşallah ne güzel peki tıkanıklı filan çıkmış mıydı sonucunda ..
Olsun herkesin doğum hamilelik yolculuğu , hikayesi farklı ; amaca ulaşmak en güzeli, tebrik ederim inşallah sağlıkla en kolay şekilde kavuşursunuzİlkinde tüplerim tıkalı olduğu ıcın (Konya da çekildi )
ikinci filmi İstanbul’a cevat bayrak a gittim salpingografi yaptırdım açılmadı işte
Tüp bebek yaptırdım
Amin inşAllah siz ne durumdasınızOlsun herkesin doğum hamilelik yolculuğu , hikayesi farklı ; amaca ulaşmak en güzeli, tebrik ederim inşallah sağlıkla en kolay şekilde kavuşursunuz![]()
![]()
Ben 1.5 yıldır deniyorum hormon ve sperm testlerinde sorun yok , pcos ta değilim çok şükür. 2 doktora göründüm biri femara ile yumurta takip edelim en azından 1/2 ay dedi, bugün gittiğim doktorda rahim filmi çekelim dedi direk. Kararsız kaldım. Vajinismus geçmişim olduğu için hsg beni çok ürküttü .Amin inşAllah siz ne durumdasınız
Korkmayın benımde ilk çocuğum normal oldu sonra aşılama yaptırdım en son devlette bi doktor dedi rahim filmi çektirin die ilk kes o zaman duymuştumBen 1.5 yıldır deniyorum hormon ve sperm testlerinde sorun yok , pcos ta değilim çok şükür. 2 doktora göründüm biri femara ile yumurta takip edelim en azından 1/2 ay dedi, bugün gittiğim doktorda rahim filmi çekelim dedi direk. Kararsız kaldım. Vajinismus geçmişim olduğu için hsg beni çok ürküttü .
Nerde oldunuz kı o fiyata, aneztezı olunca ama artı5-6 bın oluyır onda sizinkı öğle olmuşBen anestesiziz oldum acılı bir işlem böyle şiddetle regly ağrısı gibi ama 5 dkda bitiyor yani kısa sürüyor dayanılırr sizler uyguna çekilmişsiniz kızlar balla ben anestesiz 13,200 verdim
Anestezisiz oldum canm yani anestesi istersem yada gerekirse 2 bin daha istyorlardı özel bi hastanede oldumNerde oldunuz kı o fiyata, aneztezı olunca ama artı5-6 bın oluyır onda sizinkı öğle olmuş
Ben zann etdım anestezli o fiyat baya pahalıya yapmışlat o zaman siziAnestezisiz oldum canm yani anestesi istersem yada gerekirse 2 bin daha istyorlardı özel bi hastanede oldum
Aynen canmm malesef ama olsun napalım yaptırdım oldu bittBen zann etdım anestezli o fiyat baya pahalıya yapmışlat o zaman sizi
Evet dığru bir saha yaşatmasın AllahAynen canmm malesef ama olsun napalım yaptırdım oldu bitt