Gebeliğe Hazırlık Hsg çekiminden sonra hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben Hsg de sol tüpümde hafif tıkanma olduğunu ögrendim ama doktor sorun olmaz dedi hatta bende gizli şeker çıktı amaç geçer dedi ilaç kullanmaya başladım şeker hapı , bide bana 2 hap verdi ama bunlar hap değil de takviye netten araştırın ben buna bağlıyorum gebeliğimi biri Prowomen wp digeride omepa diye bi toz kesinlikle faydası var ayrıca eşinizde kont yaptırsın sperm testi falan daha detaylı anlatırım sormak istediniz hepinize dua ediyorum arkadaşlar tez zamanda hamile kalın

Bu prowomen dediğim biraz fiyat olarak Yüksek ama değer dedim aldım yumurta kalitesini artırıyor yumurtalıklarımda bi sorun yoktu sadece gebeligi kolaylaştırıyor dedi doktorum iyi ki gitmişim iyi ki kullanmışjm diyorum daha çok yeni

Bir kutu mu kullandın Haziran ayında bana da vermişti doktor ama bir hafta sonra annemi kaybettim doğru düzgün içmedim üzüntü stres hat safhadaydı zaten

Canım aynı Ümit bende de var psikolojik midir bilmiyorum ama bitakım belirtiler hissediyorum kendimde bugün kan verdim yarın çıkacak sonucum dur bakalım hayırlısı

Bende dun evde idrar testi denedim ikinci cizgiyi cok silik gordum bugun tekrar denicem insallah guzel haberler alirizz

Öncelikle sağlıkla kucağınıza almak nasip olmuş inşAllah.
Ben 3 defa çekildim Hsg ilk 2 sinde tüpler tıkalı çıktı hiç bi şekilde ilaç gitmedi. Ameliyat geçirdim tüpler açık rahmin küçük o yüzden de ilaç tüplere gitmediği için tıkalı görünmüş Hsg lerde dedi. Ameliyat sonrası 2. Hsg çekildiğim yerden aradılar raporunuz çıkmamış gelin tekrar çekicez dediler. Ameliyatı yapan doktor da demişti zaten sonrasında yine Hsg çektir diye yaklaşık 2 ay sonra çektirdim bende tüplerden ilaç geçti çok sevindim ve ovulasyon testi ile takip ettim günleri değerlendirdim ama bugün yine hüsran. Hayırlısı diyorum Rabbim ne zaman ol derse o zaman olcak elimden geleni yaptım, yapıyorum.

Merhaba canım, sanırım rahim genişletme ile ilgili sen de ameliyat olmuştun değil mi? Ben de 26 Ekim’de histeroskopi ve laparoskopi oldum ve adet olana kadar lekelenmeler/akıntılar devam etti, adetim de 1 hafta kadar erken oldu. Sende de böyle olmuş muydu acaba, doktor normal demişti ala merak ettim yine de.

Bende bu ay hsg çekildim çok korkuyodum erteledim 3 ay kadar ama tüp bebek için gerekli dediler eşimin sperm sayısı düşük çok bi beklentim yok ama tüp bebek öncesi belki bir mucize olur ve tüp bebeğe gerek kalmaz diye umut ediyorum. yumurtlama dönemindeyim şuanda bata 14gün var son çarem son ayım bekliyorum bir umut...

Konuyu hortlatıyorum...Hanımlar yakın zamanda hsg çektirip hamile kalan varmı? lütfen bizimle paylaşın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…