Hsg kaç defa yapdınız ? Ne kadar aralıkla ?

Gunu verilmedi henuz yarin kontrolum var. Anestezili transfer isini yarin ben de soracagim biraz cekiniyorum panik atagim oldugu icin
Ben bu ay lucrın vurcam mart reglınxe hazırlık olur , bende 2 cı transferde kendımı nasıl sıkdıysam embryonu katteyra ıtdım ondan anestezlı ıstyorım anestezı parası ilave ödemesı ıle oluyır

Sizde operasuon oldu diyemı çekildi ? Bir daha?

bende geçen sene oldu temızdı , uzerınde bır sene geçdi yıne transfer olcam daha bir şey demedı doktorda yıneden ıstermi hsg bilmiyorım
Anladım canım yani isteyebilir gerek duyarsa tabi zaman geçmiş biraz istese de zaten daha garanti olur işini şansa bırakmamış olur doktor .. istanbuldaysan acısız cektirebileceğin yerler var korkuyormusun yoksa diye düşündüm bi an

Ben bu ay lucrın vurcam mart reglınxe hazırlık olur , bende 2 cı transferde kendımı nasıl sıkdıysam embryonu katteyra ıtdım ondan anestezlı ıstyorım anestezı parası ilave ödemesı ıle oluyır
Evet istemeseler sasirirdim zaten 🙈 hayirlisi olsun nasil kolayimiza gelecekse insallah

Anladım canım yani isteyebilir gerek duyarsa tabi zaman geçmiş biraz istese de zaten daha garanti olur işini şansa bırakmamış olur doktor .. istanbuldaysan acısız cektirebileceğin yerler var korkuyormusun yoksa diye düşündüm bi an
Yok korkmuyorum ılkde acısız ıdı sonomede olmuşdu sadece yoruldum ondan , bakalım önümüzdekı hafta gidcem doktora istycekmı

Transfer de anestezi olmadım ama filmin birinde anestezi almıştım 2 bın odedım ona sadece anesteziye 2025 fiyatlarını bilmiyorum
Ben hsg anestesız yapdım ağrıaız ıdı, bende 2 transger oldu olarda almadım aneatezı ama son iyi geçmedı nasıl saıkdıysam kendımı embryonu kateter ıtdım ve negatıf aldım ona bagladım bende, onda bu defe anestezı istyorım daha sormadım ama burda yapanaşar soyeldıyı fıyat aralıgı 4-8 bın

Ben hsg anestesız yapdım ağrıaız ıdı, bende 2 transger oldu olarda almadım aneatezı ama son iyi geçmedı nasıl saıkdıysam kendımı embryonu kateter ıtdım ve negatıf aldım ona bagladım bende, onda bu defe anestezı istyorım daha sormadım ama burda yapanaşar soyeldıyı fıyat aralıgı 4-8 bın
Rabbim yardımcınız olsun inşallah olumlu sonuç alırsınız

Back