• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcos hamilelik

gokcediyelim

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2023
2
0
6
23
Pcos var bende. 2 aydır adet görmüyorum rahim filmi çektirebilmek için tarlusal kullanıyorum şu an. Rahim filmi çektirdikten sonra hamile kalanlar var mı? Süreç nasıl ilerledi yardımcı olur musunuz?

Merhaba bende de pcos vardı yıllardır düzenli adet olmuyordum ve kilo problemim vardı. Geçtiğimiz hazirandan ekim ayına kadar 10kg verdim ve hamilelik istediğim için bir kadın doğum uzmanına gittim Ekim ayında. Bu arada temmuz ayında adet oldum ondan sonraki adetim eylül ayında oldu oldu. Amh değerim 7.32 çıktı ve betaHCG bakıldı 0dı değer. doktor zor gebe kalacağımı ve bi 10 kg daha vermem gerektiğini söyledi. Bu muayeneden 15 gün sonra BetaHCG değerim 2200 çıktı ve şu an 21+3 haftalık gebeyim

Merhaba bende de pcos vardı yıllardır düzenli adet olmuyordum ve kilo problemim vardı. Geçtiğimiz hazirandan ekim ayına kadar 10kg verdim ve hamilelik istediğim için bir kadın doğum uzmanına gittim Ekim ayında. Bu arada temmuz ayında adet oldum ondan sonraki adetim eylül ayında oldu oldu. Amh değerim 7.32 çıktı ve betaHCG bakıldı 0dı değer. doktor zor gebe kalacağımı ve bi 10 kg daha vermem gerektiğini söyledi. Bu muayeneden 15 gün sonra BetaHCG değerim 2200 çıktı ve şu an 21+3 haftalık gebeyim
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Haftaya rahim filmi çektireceğim bende. Umarım herşey gönlümüzce olur hepimiz için 🤍

Merhabalar bir şey sorabilirmiyim ben 8 aylık evliyim 4. Ayımda kımyasal gebelık yaşadım ardında doktor pcos teşhisi koydu 2 ay combınol kullandım farklı 4 doktora gittim bır tarafda var bir tarafta yok dedı hepsı hamile kalırsın dedı gönderdi engel değil dediler ama her ay denedık olmadı bu ay bat 26 da şuan dada hafif hafif adet sancısı vuruyor yanı yumurtalara için erken olabilir mi

Back
X