Gebeliğe Hazırlık Hsg çekiminden sonra hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ilk ay kaldim dis gebelik oldu. Tabi direk saglikli olan cok fazla benim denk geldi nasibi buydu.
15 ay tutmamisti hic. olmasi bile beni mutlu etti olacagini gördüm. En azindan rahmi kanallari aciyor. Umudum artti ins tekrar hepimizin bebegi olur.

Benim komşum hsg den hemen sonraki ay hamile kaldı. 2 yıldan beri hsg çektirmeyi erteliyordu. Sonra kendine çok kızdı...

Benim komşum hsg den hemen sonraki ay hamile kaldı. 2 yıldan beri hsg çektirmeyi erteliyordu. Sonra kendine çok kızdı...
Bende gecem ay cektirdim canım hsg den sonra pek imkan olmadı ilişki için ama bu ay bakalm deniyoruz insallah hayırlısıyla Rabbim nasip eder tüpler cok sukur acik çıktı

Selam kizlar,
Benim doktorum da 1 2 ay sora hamile kalan hastalarim oldu temiz ciksa da film bisi olmasada ihtimali arttiriyor diyebilirim dedi. Bende agustos sonu cekilmistim ama bu ay umut yok belki obur ay tutar yazarim etkiliyoms die size :)

Eski iş yerinden bi arkadaşım çektirdiği ay hamile kaldı yanlış hatırlamıyosam

Selam kizlar,
Benim doktorum da 1 2 ay sora hamile kalan hastalarim oldu temiz ciksa da film bisi olmasada ihtimali arttiriyor diyebilirim dedi. Bende agustos sonu cekilmistim ama bu ay umut yok belki obur ay tutar yazarim etkiliyoms die size :)
Selam canım bende ağustos ta çekildim gecem ay doğru düzgün birliktelik olmadi bu ayda bakalm yum. Dönemindryim hayırlısı kismet. Mutlaka haber bekliyorum. Diğer değerlerin frlan nasıl

Selam canım bende ağustos ta çekildim gecem ay doğru düzgün birliktelik olmadi bu ayda bakalm yum. Dönemindryim hayırlısı kismet. Mutlaka haber bekliyorum. Diğer değerlerin frlan nasıl
Hormon testi normal dedi canim pkoluyum ama birde harektlilik dusuk esimde oyuzden takipte tutuyor dr hakkimizda hayirlisi cumlemizin

Bende gecem ay cektirdim canim bakalm hayirlisi dr. Adetin 21. Günü gel progesteron a bakalm yumurtlama olmusmu olmamışmi gorelim ona gore klomen başlayalım dedi
Anladım canım inşallah o ay bu ay olmuşturda klomene gerek kalmaz, sayısız tedavi gördüm bende çok iyi anlıyorum o yüzden seni

Adet bitiminden sonra 5 gün içinde falan çekiliyo canım

tesekkür ederim.. 1 yıldır uğrasıyoruz bizfe yarına randevu aldım reglimin 2. günü gideceğim.. 1 oğlum var şükür 2.için çabalıyoruz ama olmuyor bir sorunumuz yok eşimde de bende de.. metak ettim tüplerim mi tıkalu diye

Hormon testi normal dedi canim pkoluyum ama birde harektlilik dusuk esimde oyuzden takipte tutuyor dr hakkimizda hayirlisi cumlemizin
Amin canım inşallah benimde normal çıkıyo tsh yüksek biraz. 2 aydirda adetlerim 2 gün önden geliyo erken yum. Oluyo farkediyorum benim esimde de bi sıkıntı yok bende de çıkmıyor hayirlisi Rabbimin vardır bildiği hayirlisyla olur inşallah hepimizin

Rica ederim Allah oğlunuza uzun ömürler versin.
Çok duydum birinci olup ikincinin olmamasını çevremdede var örneği

Tiroit var hap iciyorm bnde klomen ve ctlatma ignesylede olmadi bakalim hagirlisi hepimiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…