- Konu Sahibi Lavinya223
-
Ben 2 senedir evliyim 1,5 yıldır korunmadım Hale’nde olmadııı en son hsg istedi dr Eylül’ün 10 unda çekildim bata birkaç gün kaldıAminn inşallh canım yaa. Sen ne kadardır istiyorsun?
Ben 2 senedir evliyim 1,5 yıldır korunmadım Hale’nde olmadııı en son hsg istedi dr Eylül’ün 10 unda çekildim bata birkaç gün kaldı
Öyle diyorlar evet bende böyle olumlu düşünmeye çalışıyorum. Sonra aklıma negatif çıkan testler geliyor yok kesin adet olcam diyorum :) bide dr bana bir sürü ilaç verdi prowomen omepa falan kullanıyorum ikisinde yumurtlama içinmişCanım hsg den sonra hamile kalan cok var. Hadi inşallah sende hamilesindir :)
Öyle diyorlar evet bende böyle olumlu düşünmeye çalışıyorum. Sonra aklıma negatif çıkan testler geliyor yok kesin adet olcam diyorum :) bide dr bana bir sürü ilaç verdi prowomen omepa falan kullanıyorum ikisinde yumurtlama içinmiş
Yani şuan yapsam bile çıkar mı ki :) çok korkuyorum adet geçmesini bekliyorum ne zaman günüm tam Emin’de değilimHadi inşallah canım :) Güzel haberlerini bekliyorum. Ne zaman test yapcaksın?
Arastir mutlaka canimHmm anladm canım. Malesef ben istanbuldaym ama burda da var öyle önerilen bikaç yer bakalm hayırlısı.
Bende 3 eylülde oldum canim dongundnasl duzenlimi adetlernEn son eylül 5 de adet gördüm şuan adet günümü bile bilmiyorum bakmamak için programı silmiştim büyük ihtimal 3 gün falan var :)
Geçen ay tatilden dolayı gecikme yaşadım normalde düzenli adetlerim 30 günde oluyorum ben yada bir gün sonrasıBende 3 eylülde oldum canim dongundnasl duzenlimi adetlern
Geçen ay tatilden dolayı gecikme yaşadım normalde düzenli adetlerim 30 günde oluyorum ben yada bir gün sonrası
Anladım canim insallah alırsın sende güzel haberleri :)Geçen ay tatilden dolayı gecikme yaşadım normalde düzenli adetlerim 30 günde oluyorum ben yada bir gün sonrası
Yumurtlamadan sonra mı kaçıncı günümBugün kaçıncı günün peki?
Yumurtlamadan sonra mı kaçıncı günüm
Kuzum benim şuan adet günüme 3 gün varYok adetin kaçıncı günü dedim canım
Kuzum benim şuan adet günüme 3 gün var
Elif inşaallah çıkar ama adete kadar beklemek istiyorum :) bi yandan da gitmek test almak istiyorumAma istersen bekle adete birgün kala yap.
O tek çizgiyi görmek beniiii korkutuyorElif inşaallah çıkar ama adete kadar beklemek istiyorum :) bi yandan da gitmek test almak istiyorum
Elif inşaallah çıkar ama adete kadar beklemek istiyorum :) bi yandan da gitmek test almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?