- Konu Sahibi Lavinya223
-
Bende aynı senin gibiyim 1 yıldır net korumadım eylül 10 rahim filmi çekildim ekim 2 adet oldum şimdi diğer ayı bekliyorum eşimde sperm testi falan yaptırdı değerler gayet iyi dedi benim rahim filmi sol tüp hafif tıkalı sağ tüp tamamen açık gebelik için sorun yok dedi ama hiç gebe kalmadımAmin sende inşallah Raabim mübarek günde kabul etsin dualarımızı sen ne zamandır deniyorsun
Ben içim rahat bir doktor da bulamadım medipol gidiyorum istanbul Bağcılar’da severek gittiğim kadın morfoloji sorununu görmedi 1 di sonra düzelttik ama bütün güvenim kırıldı hgs bende hiç birşey Yok çıktı bu ay adet olursam klomen çatlatma iğnesi verecek herhaldeBende aynı senin gibiyim 1 yıldır net korumadım eylül 10 rahim filmi çekildim ekim 2 adet oldum şimdi diğer ayı bekliyorum eşimde sperm testi falan yaptırdı değerler gayet iyi dedi benim rahim filmi sol tüp hafif tıkalı sağ tüp tamamen açık gebelik için sorun yok dedi ama hiç gebe kalmadım
Aslında hemen klomen başlatmıyorlar sende yumurta oluşumu olmuyor mu ?Ben içim rahat bir doktor da bulamadım medipol gidiyorum istanbul Bağcılar’da severek gittiğim kadın morfoloji sorununu görmedi 1 di sonra düzelttik ama bütün güvenim kırıldı hgs bende hiç birşey Yok çıktı bu ay adet olursam klomen çatlatma iğnesi verecek herhaldesonra hemen aşılama istemeyi düşünüyorum zaman kaybetmek istemiyorum artık sıkıldım
Morfoloji de yğkselmiş 1 den aslında ikinizin tamamen stresten uzak olması lazım en önemli unsur buymuşAslında hemen klomen başlatmıyorlar sende yumurta oluşumu olmuyor mu ?
Evet oluyor yumurta şükür ama işe yaramıyorAslında hemen klomen başlatmıyorlar sende yumurta oluşumu olmuyor mu ?
İşte en önemli şey o kafadan atmak biz vucudumuza olumsuz etki veriyoruz amaaan diyip bıraksak bende bu ay umutluydum canım aksine erkenden geldi olursanda Çan’ını sıkmaEvet oluyor yumurta şükür ama işe yaramıyorbelki evet stres ama kafadan sileyim diyorum olmuyor bak sancılarım arttı adet oluyorum herhalde ya
Ben de diyorum bazen cunku insanlar surekli soruyor. Tabi ben dedigime sadık kaldim yalan da olmadi ahahaHeheheh hep öyledir ben bu istemiyorum diyip gebe kalanları hiç anlamıyorum. Bende de çoook var asla kesinlikle hayır diyip ay gelmeden hamileyiz diyenler :)))) sen ne kadarlık evlisin ?
Bende adet olmadim 3 gundur sanci var diyorum belki yok ben bedenimi cok dinliyorum. Biz bu kafaya takmamayi nasil basaricaz yaaaEvet oluyor yumurta şükür ama işe yaramıyorbelki evet stres ama kafadan sileyim diyorum olmuyor bak sancılarım arttı adet oluyorum herhalde ya
Aynen bende inanılmaz dinliyorum sancılarım arttı herhalde adet oluyorum daha testte almam arttı zaten sancılar bu ayda çöp nasip rabbim hayırlısını versin diyoruzBende adet olmadim 3 gundur sanci var diyorum belki yok ben bedenimi cok dinliyorum. Biz bu kafaya takmamayi nasil basaricaz yaaa
Canim benim basladi acik kirmizi akinti.aksama adet sökülürAynen bende inanılmaz dinliyorum sancılarım arttı herhalde adet oluyorum daha testte almam arttı zaten sancılar bu ayda çöp nasip rabbim hayırlısını versin diyoruz
sende benden oldunCanim benim basladi acik kirmizi akinti.aksama adet sökülür
Ben de tam test alayım dedim o an hayır ben geldim alma derdi kırmızılarAynen bende inanılmaz dinliyorum sancılarım arttı herhalde adet oluyorum daha testte almam arttı zaten sancılar bu ayda çöp nasip rabbim hayırlısını versin diyoruz
Valla Allah yardim ediyo bi gr agrim yok. Mis gibi oldum. Buda da şükrederim tam bekledigim zaman oldu sorun yok hormonlar iyi. Gerisi takdir i ilahiGeçmiş olsun canım
sende benden oldun
Canım ne yaptınAynen bende inanılmaz dinliyorum sancılarım arttı herhalde adet oluyorum daha testte almam arttı zaten sancılar bu ayda çöp nasip rabbim hayırlısını versin diyoruz
AminBen ağuston ayında çekindim. Çok şükür hamileyim kızlar tabi bunu sadece hsg ye borçlu değilim önce tabikide rabbim nasip etti. Daha sonra ben 41 gün meryem suresi okumaya niyet ettim. Çörekotu bal tarçın kullandım. Testere dişli aslan pençesi içtim. Ha şunuda söyliyim evet çörekotu bal tarçın kürü kist yapıyor ben hamileliğimi öğrenmeden önce doktora gittim bana küçük küçük kistlerimin olduğunu söyledi. Ama bu gebeliğe engel değil dedi öylede oldu. Şuan bi tanr kistin hala duruyor. Ama çok şükür hamileyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Özel olmazsa sıkıntı kimde canım sendenü eşindemi ?Amin
Allah bağışlasın
Ben çektireli 2 ayı geçti
Temiz çıkmıştı gerçi ama hamile olamadım
İkimizde de yok ki sorunÖzel olmazsa sıkıntı kimde canım sendenü eşindemi ?
Ovulasyon testiyle hiç takibe aldınmı canım ?İkimizde de yok ki sorun
Sperm testleri
Hormonlar
Muayene
Hsg hepsi yapıldı
Denk gelmedi desem
İki seneyi geçti ki
BoşverOvulasyon testiyle hiç takibe aldınmı canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?