- 29 Eylül 2018
- 529
- 404
- 53
- Konu Sahibi Lavinya223
-
Benimde mavi sayfada renk değişimi yapıyorlarmış sanırsam yeni renk arıyorlar kırmızıdan bizim gibi onlarda bıktı
Gelmesin ama gelmiyorsa da güzel haberlerle gelmesin ay valla bıktım bende artık bazen aklıma geliyor haniii şu tek ilişkide hemen hamile kalanlar nasıl oluyor hiç anlamıyorum
Nisanda arkadasim evlendi. Gerdek gecesi korunmamış gerisi korunmus ikiz kizlari olacakGelmesin ama gelmiyorsa da güzel haberlerle gelmesin ay valla bıktım bende artık bazen aklıma geliyor haniii şu tek ilişkide hemen hamile kalanlar nasıl oluyor hiç anlamıyorum
20. Oldu bu ay. 4 aya 2 seneyi deviriyorum. Tabi martta hsg cekildim dis gebelik yasadim. Doktor hamile kalabiliyorsun sıfırdan başla gencsin tedavi uygulamayalim istersen dedi tm dedim.korunmadan 6 ay verdi. 3 ay korundum. 2. Korunmadigim aydayim 4 aya olmazsa doktor yoluSadece 1 kere korunmamak maşallah sen ben kadar zamandır bekliyorsun canım
Bende korunmasız 1 seneyi bitirdim eylül de hsg çekildim 1 sene içinde gebelik olmassa aşılama yaparız dedi anan ben doğal yolla gebe kalmak istiyorum kafana takma olur diyor dr ama nasıl takmicam onu bilmiyorum20. Oldu bu ay. 4 aya 2 seneyi deviriyorum. Tabi martta hsg cekildim dis gebelik yasadim. Doktor hamile kalabiliyorsun sıfırdan başla gencsin tedavi uygulamayalim istersen dedi tm dedim.korunmadan 6 ay verdi. 3 ay korundum. 2. Korunmadigim aydayim 4 aya olmazsa doktor yolu
Bende onu bilmiyorum bilsem de söylesem keske. Bende istemiyorum kendi olsun diyorum. 4 ay daha ovu testi ile deneyip olmazsa doktora gidicem. O zaman tedaviye baslarim. Suan hazir degilimBende korunmasız 1 seneyi bitirdim eylül de hsg çekildim 1 sene içinde gebelik olmassa aşılama yaparız dedi anan ben doğal yolla gebe kalmak istiyorum kafana takma olur diyor dr ama nasıl takmicam onu bilmiyorum
6 ay diyolar. Ama zaten kanallari komple aciyo bence yillarin birkimi temizleniyo şans vardir :)Kızlar hsg yaptıralı 3 ay oldu hamilelik şansım azalmış mıdır hsg den sonra düşük yaptım
İnşallah canım6 ay diyolar. Ama zaten kanallari komple aciyo bence yillarin birkimi temizleniyo şans vardir :)
Bende öyleyim gün azaldıkça ateş basıyor terliyorum sanırım adet olcamKizlar 2 gündür ateş basiyo beni arada. Normal bi şekilde yürüdüm eve geldim sanki maraton kosmus gibi bedenim alev aldı. Ölçtüm hatta 36.4 cikti normal ama fenalardayim. Adet mi olcam kiz nedir
6 ay diyolar. Ama zaten kanallari komple aciyo bence yillarin birkimi temizleniyo şans vardir :)
3 ayda gebelik geçirdin mi ? Düşükten sonrada gene kalmak daha kolay diyorlar ama sen hsg çektirmişsin hsg den 1 yıl içinde doktor şans çok yüksek diyor canım ilk 3 ay evet daha fazla oluyor ama sıkıntı yapma bence olurKızlar hsg yaptıralı 3 ay oldu hamilelik şansım azalmış mıdır hsg den sonra düşük yaptım
İnşallah canım3 ayda gebelik geçirdin mi ? Düşükten sonrada gene kalmak daha kolay diyorlar ama sen hsg çektirmişsin hsg den 1 yıl içinde doktor şans çok yüksek diyor canım ilk 3 ay evet daha fazla oluyor ama sıkıntı yapma bence olur
Evet hsg den sonra düşük oldu zaten3 ayda gebelik geçirdin mi ? Düşükten sonrada gene kalmak daha kolay diyorlar ama sen hsg çektirmişsin hsg den 1 yıl içinde doktor şans çok yüksek diyor canım ilk 3 ay evet daha fazla oluyor ama sıkıntı yapma bence olur
Ben hic böyle adet olmam. Sasirdim bu sefer. Ama bu tek basina hamilelik de degil kiBende öyleyim gün azaldıkça ateş basıyor terliyorum sanırım adet olcam
Bende öyleyim gün azaldıkça ateş basıyor terliyorum sanırım adet olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?