Gebeliğe Hazırlık Hsg çekiminden sonra hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1 sene olacak hayal kırıklığı hgs Umut bağladım korkuyorum :( arada kasıklarımda sızlama oluyor ama duruyor iki aydır da programdaki günden önce oluyorum şuan 5 gün kaldı yarın alayım bi olmadı

1 sene olacak hayal kırıklığı hgs Umut bağladım korkuyorum :KK43: arada kasıklarımda sızlama oluyor ama duruyor iki aydır da programdaki günden önce oluyorum şuan 5 gün kaldı yarın alayım bi olmadı
Bende 1 sene oldu hatta geçiyor hiç korumadığım halde hiç hamile kalmadım eşimin testi gayet iyi hatta sayısı yüksek bile çıktı sonra hsg ben çektirdim eylülde

Canım sen ne yaptın son durumlar gelen giden
Bi aksam ustu test yaptim öyle alalede şekilde negatif cikti. Bat 3 kaldi. Ama akinti az geldi heralde adet olucam diyorum. Tabi olana kadar umut var. Olduktan sonra da yeni yumurta icin umut var. Ölmek var dönmek yok :)

:KK31:Kesinlikle Yok :))))) ben inanıyorum bu aydan sonra olucak olmassada olucak her türlü ama tek çare aklımızdan çıkarmak :))) bak şuan bile bebek işe ilgili bişeler arıyoruz :)) benim yumoş günlermde alt üst oldu artık hesap bile yapamıyorum :KK70:

:KK31:Kesinlikle Yok :))))) ben inanıyorum bu aydan sonra olucak olmassada olucak her türlü ama tek çare aklımızdan çıkarmak :))) bak şuan bile bebek işe ilgili bişeler arıyoruz :)) benim yumoş günlermde alt üst oldu artık hesap bile yapamıyorum :KK70:
Kiz ben düşünmesem tutacak bence. Bu ay kiyidan döndüm. Neyse hala bitmedi ay kirmizi kart yemedim ki. Belki bat zamani flu cizgim olur ins. Olmazsaaa da oluuur :D

Canım ben zaten hamileyim suan düşürmeye çalışıyom malum:KK45: düşse de sevinsem. Allahım yaa neler yaşıyoruz :KK53:

Pazar günü normalde bir sancım var bir Yok gibi bazen Yok kesin adet olacağım diyorum bazen belki bu sefer olmuştur diyorum :KK43: bugün yoğundum test te alamadım ezan okunuyor hürmetine isteyen herkese nasip olsun rabbim

Amiiinn canım. İnşaallah.. Rabbim kim istiyorsa versin

Pazar günü normalde bir sancım var bir Yok gibi bazen Yok kesin adet olacağım diyorum bazen belki bu sefer olmuştur diyorum :KK43: bugün yoğundum test te alamadım ezan okunuyor hürmetine isteyen herkese nasip olsun rabbim
Hadiii bakalım inşaallah bi an önce pozitifi görürsün :anne:

Aminnnnn aklıma geldikçe karnım sancıyor ne zor duygu etrafımdaki tüm istemeyen arkadaşlarımın hamile olması ayrı üzücü onlar seviniyorum ama rabbim isteyenlere de nasip etsin ya
Heheheh hep öyledir ben bu istemiyorum diyip gebe kalanları hiç anlamıyorum. Bende de çoook var asla kesinlikle hayır diyip ay gelmeden hamileyiz diyenler :)))) sen ne kadarlık evlisin ?

Heheheh hep öyledir ben bu istemiyorum diyip gebe kalanları hiç anlamıyorum. Bende de çoook var asla kesinlikle hayır diyip ay gelmeden hamileyiz diyenler :)))) sen ne kadarlık evlisin ?
2 ama ben 1 senedir deniyorum :( morfoloji bizde 1 di 4 yaptık öyle de olmadı geçen ay film çekildim işde şimdi ilk adet günü gelmesin inşallah diye bekliyorum

Back