- Konu Sahibi Lavinya223
-
Kız aynen bende de öyle oldu dediğin gibi parça parça kanamam oldu neden acabaBekliyoruz hayırlısıyla bakalım.. bende hsg den sonra gelen kanamada afedersin parçalar düştü resmen bide ben soğan kürü kullanıyordum o ara.. şmdi böyle deyince karnım ağrıyor başladı bu ay gelecek sanırım kırmızılar.. nasip bakalım erken gelsin de yumurtlamaya bakayım
Bide bana doktor 2 tane ilaç yazdı 290 tl onları kullanıyorum biri prowomen diğeri omega vp yumurtalıklar için mişBekliyoruz hayırlısıyla bakalım.. bende hsg den sonra gelen kanamada afedersin parçalar düştü resmen bide ben soğan kürü kullanıyordum o ara.. şmdi böyle deyince karnım ağrıyor başladı bu ay gelecek sanırım kırmızılar.. nasip bakalım erken gelsin de yumurtlamaya bakayım
canim bana sadece antibiyotik yazdi ilac olarakBide bana doktor 2 tane ilaç yazdı 290 tl onları kullanıyorum biri prowomen diğeri omega vp yumurtalıklar için miş
Kız aynen bende de öyle oldu dediğin gibi parça parça kanamam oldu neden acaba
İnşallah klomene gerek kalmadan sense haberini alirsin canım bende adetimi beklerken 2. Günü gidip klomen basliycaktk ama Rabbim tedavisiz nasip ettiBen içim rahat bir doktor da bulamadım medipol gidiyorum istanbul Bağcılar’da severek gittiğim kadın morfoloji sorununu görmedi 1 di sonra düzelttik ama bütün güvenim kırıldı hgs bende hiç birşey Yok çıktı bu ay adet olursam klomen çatlatma iğnesi verecek herhaldesonra hemen aşılama istemeyi düşünüyorum zaman kaybetmek istemiyorum artık sıkıldım
Mrb canım geçmiş olsun bende hsg den sonra antibiyotik falan kullanmadım dr da kullanmamı söylemedi ama adetim çok farklı ve yoğun oldu benimde oda büyük ihtimal hsg rahim içini temizlediği için kalan parçalarda adetle sokuluyor klomeni dr tavsiye mi etti bilmiyorum ama 1 sene dene diyorlar hiç ilaç kullanmadan sonrasında hsg den sonra ilaç yada aşılama yapıyor yani para düşünmeyen dr öyle yoksa direk tip bebek diyen de varMerhaba kizlar bende 25 temmuzda ozelde hsg cekildim. Iki tupumde acik cikti. Doktor enfeksiyon ihtimaline karsi antibiyotik yazmadi unuttu sanirim. Ben sonradan uyandim akil ettim ve antibiyotige 3 4 gun sonra basladim ama gec kaldim. O ay jayatimda bic yasamadigim enfeksiyonla ugrastim. Hsgden sonra yani adetin 10. Gununden adete kadar hep karnim kasiklarim agridi. Tatildeydik tatilim zehir oldu. Akintidan anlamistim zatem enfeksiyon kaptigimi.
Neyse beklenen adet gununde hastalandim ama inanin cok ozur diliyorum adetimin rengi resmen mordu ve parcaliydi. Zaten o ay normalden daha fazla kanamam oldu. Neyseki antibiyotik gecde olsa cevap verdi ve bir sonraki reglimle beraber ne agrim.kaldi ne de baska birsey. Adetim de normal oldu ama gel gelelim iki tup acik cikmasina ragmen gebelik olmadi. Oysaki hsg den umutluydum. Bu ay klomene basladim. Insallah faydasini gorurum.
Sevgiler
Hsg de tüpler tıkalı çıkıp tüpleri açık olanlar da varmış yani %100 tipler kapalı denmiyor bana da sol tüpün hafif tıkalı sağ açık derdi gebelik engel değil derdiHiç bilmiyorum inan ki.. işin kötüsü biz doktor öok gıcık olduk.. kadın tüpler tıkalı gibi ama yapışıklık olabilir bilmem ne böyle net konuşması sinir etti.. boş yere para tuzağı gibi düşündük ve direk tüp bebek dedi.. ilçe falan da vermedi verdiyse de hatırlamıyorum kullanmadım hiç.. soğan kürü el devam ettim inşAllah temizlenmiştir içi falan iyice..
Bugün sabah bir baktım svlcem yerleşmiş deneme geliyor kırmızılar yolda belli etti kendini
Evet canim ozel doktora basladim o verdi zaten. Ama malesef ilk kullanimda klomenle yumurtalar yeterince buyumedi. Persembe son kontrolum var. Direk igneye gecelim diyor ama emin degilimMrb canım geçmiş olsun bende hsg den sonra antibiyotik falan kullanmadım dr da kullanmamı söylemedi ama adetim çok farklı ve yoğun oldu benimde oda büyük ihtimal hsg rahim içini temizlediği için kalan parçalarda adetle sokuluyor klomeni dr tavsiye mi etti bilmiyorum ama 1 sene dene diyorlar hiç ilaç kullanmadan sonrasında hsg den sonra ilaç yada aşılama yapıyor yani para düşünmeyen dr öyle yoksa direk tip bebek diyen de var
Bitkisel kürler falan da dene sadece ialaca bağlı kalma canım araştır klomen kistte yapıyor çünküEvet canim ozel doktora basladim o verdi zaten. Ama malesef ilk kullanimda klomenle yumurtalar yeterince buyumedi. Persembe son kontrolum var. Direk igneye gecelim diyor ama emin degilim
Canim zaten bu benim ilk klomenimdi. Acelesi neyse hemen igne dedi. Olur dedim yok diyemedim ama persembe gunu en azindan 1 2 ay daha klomenle devam edelim diyecegimBitkisel kürler falan da dene sadece ialaca bağlı kalma canım araştır klomen kistte yapıyor çünkü
tersine canım herkes erken adet olmuş sen gebelik testi yapsana. bende bu ay hsg çekildim ovulasyon testine göre baya erken yumurtladım 1 hafta kadar. canım doktor genelde antibiyotik yazıyormuş hsgden sonra banada yazdıda ben hsgden hemen sonra yumurtladıgım ıcın kullanmadım. Sen kullandınmı bu aralarda kasıklarım agrıyor şimdi birde enfeksiyon ile ugrasmayayımArkadaşlar hsg çekiminden sonra adetinizde gecikme oldu mu??? Benim dün yada bugün olmam gerekiyor ama bilmiyorum ya bu ay yumırtlamam da geç oldu sanki çokta takip etmedim de gerçi
İsimden bi ses senin hamile olduğunu söylüyor :)Arkadaşlar hsg çekiminden sonra adetinizde gecikme oldu mu??? Benim dün yada bugün olmam gerekiyor ama bilmiyorum ya bu ay yumırtlamam da geç oldu sanki çokta takip etmedim de gerçi
Oyyy ne güzel şeyler geçiyor öyle içinden :) inşAllah hepimiz hamile kalırız canımİsimden bi ses senin hamile olduğunu söylüyor :)
tersine canım herkes erken adet olmuş sen gebelik testi yapsana. bende bu ay hsg çekildim ovulasyon testine göre baya erken yumurtladım 1 hafta kadar. canım doktor genelde antibiyotik yazıyormuş hsgden sonra banada yazdıda ben hsgden hemen sonra yumurtladıgım ıcın kullanmadım. Sen kullandınmı bu aralarda kasıklarım agrıyor şimdi birde enfeksiyon ile ugrasmayayım
Ben hsg den sonra erken adet oldu.Arkadaşlar hsg çekiminden sonra adetinizde gecikme oldu mu??? Benim dün yada bugün olmam gerekiyor ama bilmiyorum ya bu ay yumırtlamam da geç oldu sanki çokta takip etmedim de gerçi
inşaallah inşaallahamiiin sen yap bi an önce testi sonra güzel haberler ver bana da inşaallah :)Oyyy ne güzel şeyler geçiyor öyle içinden :) inşAllah hepimiz hamile kalırız canım
Ben hsg den sonra erken adet oldu.
inşaallah inşaallahamiiin sen yap bi an önce testi sonra güzel haberler ver bana da inşaallah :)
Mrb canım inşaallah sende hsg den sonra güzel sonuçlar alırsın hemen olmasada hsg den sonra bi kafa rahatlığı geliyor boşvermişlik oluyor belki o rahatlama bile etkili oluyor gebelik için kafana çok takma bende senin gibi gergindim hatta anestezici kız görümceme çok gergindi demiş hsg işlemi bitikten sonra :) ama ne oldu ne bitti hiç bişe anlamadım narkozdan yarım saaat sürdü ayılmam :))))))Merhaba kızlar bizde iki yili devirdik.ve hala bebek yok esimin.ve benim sonuclarima gore olmamasi icin hic bir sebeb yok dedi 4 ayri doktor salı gunu hsg icin randevu aldım cok gerginim insallah oda temiz cikar ve artik.bi sonuc aliriz filmden sonra kalanlari.duydukca hevesleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?