- Konu Sahibi Lavinya223
-
Canım benim sol tüpümde hafif tıkanma varmış sağ tamamen açık hamileliğe bi engeli YÖK dedi dr hatta gittiğim hastane özel tüp bebek merkeziydi dr kesinlikle ne aşılama ne tüp bebek bunlara şuan gerek YÖK 1 sene içinde olmassa o zaman bakarız dedi yani hsg çok etkisi var yapışıklıklar tıkanmalar birazda olsa basınçlı ilaçla açılabiliyormuş kalbini ferah tur bol bol duaInsallah canim ben narkoz almadan cekilcem cekilecegim yer hic acisiz cektiklerini soyledi 2 dk suruyormus ama tuplerde fala tikaniklik yada baska bisey cikarsa diye dusunmeden duramiyorum ya
Ben eylül 10 da çekildim canım ekim 2 de adet oldum :) erken oldum şuanda da tekrar çalışmalar :)))))))Sen cektireli ne kadar oldu canim
Sen klomen falan mı kullanıyorsun canım28mm yumurtasi.olup.catlayan oldumu yada hamile kalan yumurta cok buyuyunce catlasada sagliksz olur diyorlar
Bende eylül de çekildim ama aksine 35.gün oldu adet olmadım test yaptm evde negatif hamile değilimAcaba hep erken mi oluyor ki hsg den sonra??? Bende 20 Eylül'de çektirdim normal adet düzenin 25 26 gün yarın 25.gün olcak Allah nasip ederse.. bklım nolck bu ay???
Bende eylül de çekildim ama aksine 35.gün oldu adet olmadım test yaptm evde negatif hamile değilim
Öbür ay inş.hamile kalırız ben daha adet olamadım bileBende 5gün gecikmeyle bugün oldum
Arkafaslar hsg çekiminden sonra bir kaç ay içinde hamile kalaniniz varmı ?
Hayirlsii olsun canım inşallah Allah en kisa zamanda nasip eder tüpler nasıl çıkıyor diğer hormonlar nasl esine test yaptırdinzmi onun nasl bunlarda önemli2 defa çektirdim 3. ay'dayım ama tık yok, ameliyat da geçirdim. Yarın yada salı günü tekrar çektircem bakalım bi gelişme var mı
Hayirlsii olsun canım inşallah Allah en kisa zamanda nasip eder tüpler nasıl çıkıyor diğer hormonlar nasl esine test yaptırdinzmi onun nasl bunlarda önemli
Bende yarın hgs cektirmeye gidicem cok.stres yapiyorum insallah bisey cıkmaz
Anladım canım kullan bakalm insallah ilaç fayda eder umidni kaybetmeEşime yapıldı test herhangi bi sorun çıkmadı onda herşeyi iyi cıktı şükür. Hormon testi de yaptırdım onda da sorun yok. İlk hsg çekildiğimde tüpler tıkalı dedi doktorum tüp bebek merkezine gönderdi orda da muayne oldum ameliyata alalım hem bakalım dedi tüpler açık olduğu ameliyatta belli oldu. Rahim küçüklüğü olduğu için sperm tüplerden geçemiyormuş hsg çeken doktor da ilaç gitmediği için otomatik olarak tüpler tıkalı diye düşünmüş. Şimdi rahim gelişmesi için ilaç kullanıyorum.
Anladım canım kullan bakalm insallah ilaç fayda eder umidni kaybetme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?