Gebeliğe Hazırlık Hsg çekiminden sonra hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kimi ilk ay kalır..kimi ayda 1 gün korunmaz kalır..kimi tek gecelik ilişkiden kalır.. kimi ilk geceden kalır...bi biz kalamadk illa filmler tahlıller ultrasonlar...buna da sukur ama insan düşünmeden edemiyor acaba bizdemi sorun :-(

1 kasımda hsg çekimi yaptırcam.Çok ağrılı oluyo mu? Doktorum 2 ilaç yazdı bana biri antibiyotik diğeri ağrı kesici. Antibiyotiğe 1 gün önce başlıycam ağrı kesiciyide o sabah iç dedi. Şimdiden geriliyorum.

E Ebr111 , kahvecibaby kızlar siz hsgden sonra adete yakın kasık agrınız cok oldumu karnımın alt bölgesi gece felaket agrıyordu anlamadım lekelenmemde yok iki gündür.

Merhaba, bu ay hsg çektirmiştim ben de, adete 3 gün kaldı, aynen dün akşam orta şiddette sol tarafta kasık ağrısı yaşadım. Bir de sarı akıntım var hafif 4 gündür.

Ne kadar da bizim gibi bir cift

yok canım bende ilk kez oldu ara ara ama benim adet normalde 33 37 gun arası olurdu tamam bugun olmamam normal ama hem agrım cok hemde dıyorlar ya yumurtlamadan 14 gun sonra adet olursun dıye benım 27 eylulde yumurtladım 19 20 gun oldu adet olmadım

Benim hiç hamileliğim olmadığı için tecrübem yok ama gecikme olursa kan testi yaptırmayı düşünüyorum ben de cesaret edebilirsem. Bir de ovulasyon testlerim adet yaklaştıkça koyu çıkmaya başladı.

sen hamile olabilirsin canım ben evde yaptım silik dahi çıkmadı gebelik olsa 27 agustosta yumurtladım şimdiye kıpkırmızı çıkardı. benim adet olmam gerekiyordu yumurtladıktan 14 gun sonra o olmadım. Ama bu ay hsg çekilmeseydim derdim kesin hamileyim cunku bu kadar kasık agrısı hamileliğimde tek olmuştu. Sen yumurtladıgın tarihi biliyormusun

Evet 3 Ekim’de pik olmuştu, 4 Ekim’de silikleşti ve sol tarafta sancı oldu. Sanırım yumurtlamam 4 ya da 5 Ekim. 5 Ekim’de tamamen silinmişti test çizgisi.

İlk bebeğime hsg den 2 ay sonra hamile kaldım. Mutlaka etkisi olduğunu düşünüyorum. Zira ufak yapışıklıklar olduğunu söylüyordu doktorlar. İşlem esnasında dayanılmayacak bir ağrı yaşamadım ama çok fazla ağrı hissettiğini söyleyen arkadaşlarım olmuştu. Sonrasında bir iki gün adet sanısına benzer bir ağrı oldu, geçti. Hayırlı, güzel haberler alın umarım en yakın zamanda

Anestezili mi olacaksın? Ben 20 Eylül'de çektirdim canım anestezili oldu hiçbir şey hissetmedim sonrasında 4gün süren bir kanamanın oldu dolu dolu da değil yani.. hiçbir ağrım sızım olmadı çok şükür.. bu ay reglim 5gün gecikti sadece oda neden hiç bilmiyorum..
Bide geçen ay soğan kürü kullnıyprdum ben iyice twmizlendiyse demek diye düşünüyorum..
Gözün korkmasın gönlünü ferah tut.. birşey olmaz

Bugun hgs cektirdim cok sukur hic.bir sorun cikmadi ama doktor bu ay hamile kalmamaya dikkat et dedi sizede.boyle dendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…