- 16 Temmuz 2014
- 497
- 250
- 103
- Konu Sahibi Lavinya223
-
ewt klomen kullandım canm.bugun de 21.gun progesteron tahlılı verdm bakalm ovulaayon olmus mu :-(Sen klomen falan mı kullanıyorsun canım
E Ebr111 ,kahvecibaby kızlar siz hsgden sonra adete yakın kasık agrınız cok oldumu karnımın alt bölgesi gece felaket agrıyordu anlamadım lekelenmemde yok iki gündür.
Ne kadar da bizim gibi bir ciftBen eylül 10 da çekildim canım ekim 2 de adet oldum :) erken oldum şuanda da tekrar çalışmalar :)))))))artıık yine olmassa rafa kaldırcam eşim kızıyor bana olmassa olmasın herkesin çocuğu olcak diye bişe yok ben çok duygusal bağlıyorum seni baba yapamadım diye
lekelenmende oldumu canımMerhaba, bu ay hsg çektirmiştim ben de, adete 3 gün kaldı, aynen dün akşam orta şiddette sol tarafta kasık ağrısı yaşadım. Bir de sarı akıntım var hafif 4 gündür.
Kahverengi lekelenme bende her ay adete 3-5 gün kala başlardı, hsg sonrası bu ay henüz olmadı, beyaz- sarı akıntı hafif var. Senin ağrın hafifledi mi canım?lekelenmende oldumu canım
yok canım bende ilk kez oldu ara ara ama benim adet normalde 33 37 gun arası olurdu tamam bugun olmamam normal ama hem agrım cok hemde dıyorlar ya yumurtlamadan 14 gun sonra adet olursun dıye benım 27 eylulde yumurtladım 19 20 gun oldu adet olmadım
sen hamile olabilirsin canım ben evde yaptım silik dahi çıkmadı gebelik olsa 27 agustosta yumurtladım şimdiye kıpkırmızı çıkardı. benim adet olmam gerekiyordu yumurtladıktan 14 gun sonra o olmadım. Ama bu ay hsg çekilmeseydim derdim kesin hamileyim cunku bu kadar kasık agrısı hamileliğimde tek olmuştu. Sen yumurtladıgın tarihi biliyormusunBenim hiç hamileliğim olmadığı için tecrübem yok ama gecikme olursa kan testi yaptırmayı düşünüyorum ben de cesaret edebilirsem. Bir de ovulasyon testlerim adet yaklaştıkça koyu çıkmaya başladı.
Evet 3 Ekim’de pik olmuştu, 4 Ekim’de silikleşti ve sol tarafta sancı oldu. Sanırım yumurtlamam 4 ya da 5 Ekim. 5 Ekim’de tamamen silinmişti test çizgisi.sen hamile olabilirsin canım ben evde yaptım silik dahi çıkmadı gebelik olsa 27 agustosta yumurtladım şimdiye kıpkırmızı çıkardı. benim adet olmam gerekiyordu yumurtladıktan 14 gun sonra o olmadım. Ama bu ay hsg çekilmeseydim derdim kesin hamileyim cunku bu kadar kasık agrısı hamileliğimde tek olmuştu. Sen yumurtladıgın tarihi biliyormusun
E Ebr111 ,kahvecibaby kızlar siz hsgden sonra adete yakın kasık agrınız cok oldumu karnımın alt bölgesi gece felaket agrıyordu anlamadım lekelenmemde yok iki gündür.
canim iste benim 27 eylulde pik olduEvet 3 Ekim’de pik olmuştu, 4 Ekim’de silikleşti ve sol tarafta sancı oldu. Sanırım yumurtlamam 4 ya da 5 Ekim. 5 Ekim’de tamamen silinmişti test çizgisi.
Anladım canım, inşallah hayırlı haberlerle gelirsin, belki tecrübesi olanlar daha iyi bilgi verebilir bu arada.3
canim iste benim 27 eylulde pik oldu
amin canim ikimizde insallah. Sen idrarda gebelik testi yapsana canim ovulasyon koyulastoysa silikte olsa cikar gebelikAnladım canım, inşallah hayırlı haberlerle gelirsin, belki tecrübesi olanlar daha iyi bilgi verebilir bu arada.
Bu sabah evden aceleyle çıktım canım yapamadım, yarın sabah ilk iş yapacağım bi değişiklik olmazsa.amin canim ikimizde insallah. Sen idrarda gebelik testi yapsana canim ovulasyon koyulastoysa silikte olsa cikar gebelik
1 kasımda hsg çekimi yaptırcam.Çok ağrılı oluyo mu? Doktorum 2 ilaç yazdı bana biri antibiyotik diğeri ağrı kesici. Antibiyotiğe 1 gün önce başlıycam ağrı kesiciyide o sabah iç dedi. Şimdiden geriliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?