Gebeliğe Hazırlık Hsg çekiminden sonra hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah canim ben narkoz almadan cekilcem cekilecegim yer hic acisiz cektiklerini soyledi 2 dk suruyormus ama tuplerde fala tikaniklik yada baska bisey cikarsa diye dusunmeden duramiyorum ya

Insallah canim ben narkoz almadan cekilcem cekilecegim yer hic acisiz cektiklerini soyledi 2 dk suruyormus ama tuplerde fala tikaniklik yada baska bisey cikarsa diye dusunmeden duramiyorum ya
Canım benim sol tüpümde hafif tıkanma varmış sağ tamamen açık hamileliğe bi engeli YÖK dedi dr hatta gittiğim hastane özel tüp bebek merkeziydi dr kesinlikle ne aşılama ne tüp bebek bunlara şuan gerek YÖK 1 sene içinde olmassa o zaman bakarız dedi yani hsg çok etkisi var yapışıklıklar tıkanmalar birazda olsa basınçlı ilaçla açılabiliyormuş kalbini ferah tur bol bol dua

Sen cektireli ne kadar oldu canim
Ben eylül 10 da çekildim canım ekim 2 de adet oldum :) erken oldum şuanda da tekrar çalışmalar :))))))):anne::KK50::KK76:artıık yine olmassa rafa kaldırcam eşim kızıyor bana olmassa olmasın herkesin çocuğu olcak diye bişe yok ben çok duygusal bağlıyorum seni baba yapamadım diye :dua:

Merhba bende 17 temmuzda hsg cekildm.sag tikali solda gecis var dedi.sag sonradan acilmisda olabilir 3 ay bekleyelim.dedi.hep yumurtam.sag da oldu bi bu ay sol tarafta oldu oda 28mm di 14.gunumde dr belki catlar dedi.cok agrim oldu sol tarafmda dedm bu catlamadi galiba kist olcak bugun birdenbire agrim gecti yururken.bile.agriyodu.ins catlamistr.yarn ultrsnum var bakalm ne dick.rabbim.kucagimizi.bos birakmz insallah

28mm yumurtasi.olup.catlayan oldumu yada hamile kalan yumurta cok buyuyunce catlasada sagliksz olur diyorlar

2 defa çektirdim 3. ay'dayım ama tık yok, ameliyat da geçirdim. Yarın yada salı günü tekrar çektircem bakalım bi gelişme var mı
Hayirlsii olsun canım inşallah Allah en kisa zamanda nasip eder tüpler nasıl çıkıyor diğer hormonlar nasl esine test yaptırdinzmi onun nasl bunlarda önemli

Hayirlsii olsun canım inşallah Allah en kisa zamanda nasip eder tüpler nasıl çıkıyor diğer hormonlar nasl esine test yaptırdinzmi onun nasl bunlarda önemli

Eşime yapıldı test herhangi bi sorun çıkmadı onda herşeyi iyi cıktı şükür. Hormon testi de yaptırdım onda da sorun yok. İlk hsg çekildiğimde tüpler tıkalı dedi doktorum tüp bebek merkezine gönderdi orda da muayne oldum ameliyata alalım hem bakalım dedi tüpler açık olduğu ameliyatta belli oldu. Rahim küçüklüğü olduğu için sperm tüplerden geçemiyormuş hsg çeken doktor da ilaç gitmediği için otomatik olarak tüpler tıkalı diye düşünmüş. Şimdi rahim gelişmesi için ilaç kullanıyorum.

Eşime yapıldı test herhangi bi sorun çıkmadı onda herşeyi iyi cıktı şükür. Hormon testi de yaptırdım onda da sorun yok. İlk hsg çekildiğimde tüpler tıkalı dedi doktorum tüp bebek merkezine gönderdi orda da muayne oldum ameliyata alalım hem bakalım dedi tüpler açık olduğu ameliyatta belli oldu. Rahim küçüklüğü olduğu için sperm tüplerden geçemiyormuş hsg çeken doktor da ilaç gitmediği için otomatik olarak tüpler tıkalı diye düşünmüş. Şimdi rahim gelişmesi için ilaç kullanıyorum.
Anladım canım kullan bakalm insallah ilaç fayda eder umidni kaybetme

Back