Gebeliğe Hazırlık Hsg çekiminden sonra hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugun hgs cektirdim cok sukur hic.bir sorun cikmadi ama doktor bu ay hamile kalmamaya dikkat et dedi sizede.boyle dendimi
Merhaba, bana doktorum hiç korun demedi. Sonra bu hafta yeni bir doktora başladım, o da adet olmazsan takip edelim bu ay ilişki oldu mu dedi, korunsaydınız demedi yine. Bir de ben iki doz antibiyotik almıştım hsg çekildiği gün, doktor sorun olmaz dedi.

Teskkur ederim kizlar kime sorsam sizin gibi soyluyor niye boyle bisey dedi anlamadim bi daha ki ay yumurta takibi yapalim dedi

Teskkur ederim kizlar kime sorsam sizin gibi soyluyor niye boyle bisey dedi anlamadim bi daha ki ay yumurta takibi yapalim dedi

Bende bugün hsg çekildim bana da korun vs. demedi tam tersi çalışın dedi :) Bide bisey sorcam reglimin 6. günü bugün (çok uzun sürmez zaten benim 4 5 günde biter) dün ovu testi yaptım T çizgisi koyuydu bugün yaptım silik reglimin 6. günü yumurta çatlaması olabilir mi ya çok şaşkınım? eğer öyle ise bu yüzden mi kalamıyordum acaba? Regl sonrası hemen birliktelik olmuyordu çünkü.

Kızlar hsg adetliyken mi çekiliyor aç yada tok olmak fark ediyor mu çekime giderken

Anestezili olmayacak benim maalesef.İnşallah kolay geçer.

Banada hgs den sonra cektirdigim.ywr antibiyotik yazdi 5 gun kullan dediler

Banada hgs den sonra cektirdigim.ywr antibiyotik yazdi 5 gun kullan dediler

Ya ilaç verenleri duyunca benim doktoru gidip çemkiresim geliyor.. hiçbir şey demedi ben kanama olacağını bile yaşayarak öğrendim.. çok şükür ağrım sızım olmadı.. soğan kürünün etkisiydi belki de bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar iki gün önce bende hsg çektirdim çok kolay bi işlem oldu sonuçlarım temiz çıktı çok şükür tüpler açık ve rahim şekli normal hsg den sonra antibiyotik serum taktılar başka ilaç vermedi doktorum bu haftayı değerlendirin gebelik oluşma ihtimali Yüksek dedi korunmayın demedi

Cok uzuldum canim cokta arada kaldim bi kac kiside senin gibi oldugunu duydum ne yapsam.bilmiyorum simdi korunmalimi korunmamalimi
Canim hepimizin sinavi ayri bana Allah bunu verdi şükür gecti o gunler. Bazilari cok guzel geciriyor hamileliklerini. Nasip

Kızlar hsg den sonra ilk adetime 2 gun kaldi acaba bebis varmidirr cok merak ediyorum hsg ye biraz fazla umit bagladim
Canım aynı Ümit bende de var psikolojik midir bilmiyorum ama bitakım belirtiler hissediyorum kendimde bugün kan verdim yarın çıkacak sonucum dur bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…