- Konu Sahibi Lavinya223
-
bana demedi ama hiçbişey dmedi ilgisiz doktordu canım ama netten bakınca hsg sonrası gebe kalan çokBugun hgs cektirdim cok sukur hic.bir sorun cikmadi ama doktor bu ay hamile kalmamaya dikkat et dedi sizede.boyle dendimi
Merhaba, bana doktorum hiç korun demedi. Sonra bu hafta yeni bir doktora başladım, o da adet olmazsan takip edelim bu ay ilişki oldu mu dedi, korunsaydınız demedi yine. Bir de ben iki doz antibiyotik almıştım hsg çekildiği gün, doktor sorun olmaz dedi.Bugun hgs cektirdim cok sukur hic.bir sorun cikmadi ama doktor bu ay hamile kalmamaya dikkat et dedi sizede.boyle dendimi
Teskkur ederim kizlar kime sorsam sizin gibi soyluyor niye boyle bisey dedi anlamadim bi daha ki ay yumurta takibi yapalim dedi
Keske deseydi. Hsg sonrası dis gebelik gecirdim rahme tutunamadi asagi rahim agzina tutundu..Bugun hgs cektirdim cok sukur hic.bir sorun cikmadi ama doktor bu ay hamile kalmamaya dikkat et dedi sizede.boyle dendimi
Adetin hemen bitimi günlerinde oluyor. Ben birkac saat öncesinde bisey yemedim ama eger uyuyacaksan o esnada ac isterler.Kızlar hsg adetliyken mi çekiliyor aç yada tok olmak fark ediyor mu çekime giderken
Anestezili olmayacak benim maalesef.İnşallah kolay geçer.Anestezili mi olacaksın? Ben 20 Eylül'de çektirdim canım anestezili oldu hiçbir şey hissetmedim sonrasında 4gün süren bir kanamanın oldu dolu dolu da değil yani.. hiçbir ağrım sızım olmadı çok şükür.. bu ay reglim 5gün gecikti sadece oda neden hiç bilmiyorum..
Bide geçen ay soğan kürü kullnıyprdum ben iyice twmizlendiyse demek diye düşünüyorum..
Gözün korkmasın gönlünü ferah tut.. birşey olmaz
Keske deseydi. Hsg sonrası dis gebelik gecirdim rahme tutunamadi asagi rahim agzina tutundu..
Banada hgs den sonra cektirdigim.ywr antibiyotik yazdi 5 gun kullan dedilerMerhaba, bana doktorum hiç korun demedi. Sonra bu hafta yeni bir doktora başladım, o da adet olmazsan takip edelim bu ay ilişki oldu mu dedi, korunsaydınız demedi yine. Bir de ben iki doz antibiyotik almıştım hsg çekildiği gün, doktor sorun olmaz dedi.
Banada hgs den sonra cektirdigim.ywr antibiyotik yazdi 5 gun kullan dediler
Banada hgs den sonra cektirdigim.ywr antibiyotik yazdi 5 gun kullan dediler
Canim hepimizin sinavi ayri bana Allah bunu verdi şükür gecti o gunler. Bazilari cok guzel geciriyor hamileliklerini. NasipCok uzuldum canim cokta arada kaldim bi kac kiside senin gibi oldugunu duydum ne yapsam.bilmiyorum simdi korunmalimi korunmamalimi
Canım aynı Ümit bende de var psikolojik midir bilmiyorum ama bitakım belirtiler hissediyorum kendimde bugün kan verdim yarın çıkacak sonucum dur bakalımKızlar hsg den sonra ilk adetime 2 gun kaldi acaba bebis varmidirr cok merak ediyorum hsg ye biraz fazla umit bagladim
Canım çok teşekkür ederim çekildim sonunda ben deAdetin hemen bitimi günlerinde oluyor. Ben birkac saat öncesinde bisey yemedim ama eger uyuyacaksan o esnada ac isterler.
Tebrikler canım darısı başımıza bize de dua etHsg sen sonra 1 kere adet oldum bugün hamile olduğumu öğrendim
Maşallah tebrik ederim hayırla kucağına al canım bize de dua et lütfen kullandığın ilaç bitkisel kür falan varmı özellikle yaptığın bişeyHsg sen sonra 1 kere adet oldum bugün hamile olduğumu öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?