Gebeliğe Hazırlık Hsg çekiminden sonra hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah bagışlasın Elanur4206 Ağustos’ta hsg çekildiniz zaman hamile kaldın ? Kist olup gebe kalan çok var hatta bugün ögrendim yine bi hamiş arkadaş hem kist hem enfeksiyon varmış şuan 8 haftalık hamile benimde eşimde bi sorun yok bende de sol tüp hafif tıkalı ama gebeliğe engel değil derdi doktor sen nasıl bi süreçten geçtin bu saydıkların dışında çörek otu falan

Benim hikayem çok uzun canım sabır gerekli. 23 yaşındayım 20 yaşında evlendim ben. Eşimde ileri hareketli sperm sıkıntısı vardı doktorlar doğal yol ile imkansız hamikr kalman dediler. Tüp bebek yaptırdık negatif sonuçlandı. Tabi öyle olunca iyice ümitsizliğe kapıldım tüp bebekle bile olmuyorsa benim hiç olmaz bebeğin dedim. Meğer biz kandırılmışız para tuzağı diyim sana kısaca. Tedaviden 2 ay sonra doğal yol ile hamile kaldım çok şükür. Daha sonra bebeğim doğdu sağlıklı bür şekilde kucağıma aldım. Ama kısa sürdü 8 aylıkkrn vefat etti meleğim. Hem geç geldi hem erken gitti. Rabbimden geldi dedim boyun eydim istan etmedim. Hala toparlanmış değiliz depresonlara girdim birde ben doğudayım eşimin işindrn dolayı burda kimsem yok. Annemde kız kardeşimde öyle ha diyince gelemiyorlar. Bebeğin vefat ettikden hemen sonra tekrar anne olmak istedim acıma en iyi gelecek tek şey tekrar anne olmaktı. Ama bu sefer sıkıntı sadece eşimde değildi bendede FSH değerlerim yüksekti doktor strese bağladı 10.60 larda filandı bu değerin en fazla 8 olması gerek. Ve birde triod bezlerm biraz yüksekti. Eşimdede hem hareketsiz sperm sayısı çok fazlaydı hemde morfoloji sıkıntımız vardı. Ocak ayında bebeğimizi kaybettik. Nisan ve mayısta tekrar gebe kaldım ikisinide düşürdüm. Daha sonra değerlerim iyice artmaya başladı ve ben iyice ümitsizliğe kapılmaya başlamıştım. En son yapmadığımız şey rahim filmiydi birde onu deneyelim dedik. Tatike gittik ağustos başında sonundada rahim filmi çekindim. Ama değerlerim hala yüksekti bunun içinde çoğu doktor aşılama dedi yaşımız ilerlemeden bakit kaybetmeden aşılama dediler. Ama ben buna bir kere inandım 2. Kez para tuzağına inanmadım. Eşime bol bol havuç suyu sıktım içirdim fındık ceviz keçiboynuzu pekmezi çoban çökerten çayı . Banada dereotu ve testere dişli aslan pençesi çayı yanındada çok duyduğum çörekotu bal tarçın kürü. Ha kist yapıyormuş bu kür ama oldun denemekte fayda var dedim ve dedim ha tabi hepsinden önce dua dua dua. Okuduğum meryem surelerin karşılığıydı bu canım. Adetime 6 gün kala dayanamadım kan verdim 2.3 çıktı. Bu ayda olmadı dedi ana içimden bi ses hamile olabileceğimi söylüyordu. Yine adetime 3/4 gün kala evde idrar testi yaptım ve o 2.çizgiyi yakalım. Hem kan verdim ve sonuç pozitif. Çok şükür. Rabbim isteyen herekese nasip etsin. Sanada inşallah

Canım yaaa çok üzüldüm senin adına evet çok özür süreçlerden geçmişsin ama yasında verdiği şeyler var morfolojinin en büyük ilacıda moral stressiz sıkıntısız bi yaşam sürmekmiş , ben hiç gebe kalmadım mesela hiç korunmama rağmen çok şey yaşamışsın sen bebeğin melek oluş uçmuş ama bak rabbim sana mükafatını vermiş inşaallah bundan sonra bebeciğin sana sımsıkı tutunur ben de doğudayım Doğuda gelen gideni geçtim hastane bile bulmak imkansız

Nerdesin sen canım

Bende 24 agustosta hsg cekildim bakalim biraz yumurtlama doneminde yuzdum harekettten dolayi olmaz diyorum ama nasip

Hiç belli olmaz canım tutmuşsa yüzmede dinlemez inş tutmuştur ben Eylül’de çektirdim
canim bende eylulde cektirdim yanlis yazmisim 24 eylul:) canim seninde yumurtlaman erken oldumu. Acaba ilactanmi ovulasyon testi pozitif oldu normalde 33 37 gunlerde adet olurum 18 19 da yumurtlarim ama hsg cekildigimin ertesi gunu 12. Gun ovulasyon testi pozitif oldu

Kuzum ben 10 eylğl hsg çekildim normalde benim adetim 32,33 günde olurdu hsg den sonra 28. Günde adet gördüm şuan nasıl bi yumurtlama olucak bende iyice karıştırdım ama herşeyim ön tarihe geldi yumurtlama da büyük ihtimal erken :)

Acaba hep erken mi oluyor ki hsg den sonra??? Bende 20 Eylül'de çektirdim normal adet düzenin 25 26 gün yarın 25.gün olcak Allah nasip ederse.. bklım nolck bu ay???

Acaba hep erken mi oluyor ki hsg den sonra??? Bende 20 Eylül'de çektirdim normal adet düzenin 25 26 gün yarın 25.gün olcak Allah nasip ederse.. bklım nolck bu ay???
Gebelik oluşmuşsa adet görmüyorsun :) ama gebelik yoksa genelde sanırım erken adet oldurma gibi biii şeyi var oda adetleri düzene giriyor bence rahim temizlendiği için ben hsg den önce 3 ün adet görüp biterdi şimdi tam gününde hatta erken vedee uzun bi adet gördüm 5 gün gibi sanki rahmim temizlendiğini hissettim

Bekliyoruz hayırlısıyla bakalım.. bende hsg den sonra gelen kanamada afedersin parçalar düştü resmen bide ben soğan kürü kullanıyordum o ara.. şmdi böyle deyince karnım ağrıyor başladı bu ay gelecek sanırım kırmızılar.. nasip bakalım erken gelsin de yumurtlamaya bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…