- 9 Nisan 2018
- 1.390
- 3.759
Geçmiş olsunSelamlar
Herkes güzel bir tatil geçirmiştir inşallah Biz de memlekete gelmiştik biraz acil oldu kp kalp krizi geçirdi. Evimi özledim. Yarın döneceğiz inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsunSelamlar
Herkes güzel bir tatil geçirmiştir inşallah Biz de memlekete gelmiştik biraz acil oldu kp kalp krizi geçirdi. Evimi özledim. Yarın döneceğiz inşallah.
Geçmiş olsunSelamlar
Çok geçmiş olsunSelamlar
Geçmiş olsunSelamlar
Çok geçmiş olsunSelamlar
Geçmiş olsun, acil şifalar dilerimSelamlar
Geçmiş olsun, Allah şifa versin.Selamlar
GünaydınYeni bir haftadan herkese günaydınlar
Tatil bitti artık okuma rutinine dönme zamanı. Kimler neler okuyor bir yoklama alalım
Kamelyalı Kadın için yorumlama tarihi: 18.04.2024 Perşembe Saat 21.00
Sarı Odanın Esrar için yorumlama tarihi: 22.04.20024 Pazartesi Saat 21.00
Eleadora
Life light
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
MrsDelfino
Orangegreysky
bir civciv annesi
Nowaybabe
Keira-
K Kitapkontesi
A Arrietty_
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Limonsuzzcay
Istenmeyentuyy
Etkili Eleman
UcanSupurge
mimesis
nemesis
Jawlensky
sevayd
A Atalanteda
Kukrim
Less-is-More
choccywhoccydoodah
Natsume
Mrsay
YEKTA31
Aspasiaa
hande_buse
ahestebirbeste
T Tutunamayanlar777
Gelincik78
CipisS
rabbitgirl
Papatyays
O _okyanus
Feline
Filminde de anlamı vardı hatırladığım kadarıyla. Sadece TV den çıkıp insanları öldürmüyorduBen sabah Halka'yı bitirdim. Filmi hiç hatırlamıyorum, kitaptaki gibi gidiyorsa bi anlamı varmış, ben nedense televizyondan çıkan bi kadın hatırlıyorum sadece Kitap daha derindi, gerildim okurken. Asya'nın King'i diye geçiyormuş yazar zaten.
Bir Gün Kediler Dünyadan Yok Olsaydı kitabına başladım. Ağlamam inşallah
Ben çok küçükken izlemiştim ya, ondan hatırlamıyorum demek. Baya tecavüzler, cinayetler, ağır bi konusu varmış halbuki. Korkmazsam bi daha izlerim filmi, 15 sene sonra izlemek bakayım nasıl etki edecekFilminde de anlamı vardı hatırladığım kadarıyla. Sadece TV den çıkıp insanları öldürmüyordu
Altında çok ağır şeyler vardı
Ay sinemaya ciktigini hatirliyorum. Tum kuzenler toplanip gitmistik ama sadece en ön sira boştuBen sabah Halka'yı bitirdim. Filmi hiç hatırlamıyorum, kitaptaki gibi gidiyorsa bi anlamı varmış, ben nedense televizyondan çıkan bi kadın hatırlıyorum sadece Kitap daha derindi, gerildim okurken. Asya'nın King'i diye geçiyormuş yazar zaten.
Bir Gün Kediler Dünyadan Yok Olsaydı kitabına başladım. Ağlamam inşallah
Günaydın herkeseYeni bir haftadan herkese günaydınlar
Tatil bitti artık okuma rutinine dönme zamanı. Kimler neler okuyor bir yoklama alalım
Kamelyalı Kadın için yorumlama tarihi: 18.04.2024 Perşembe Saat 21.00
Sarı Odanın Esrar için yorumlama tarihi: 22.04.20024 Pazartesi Saat 21.00
Eleadora
Life light
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
MrsDelfino
Orangegreysky
bir civciv annesi
Nowaybabe
Keira-
K Kitapkontesi