- 15 Aralık 2020
- 3.943
- 26.711
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de gezmekten kitap okuyamıyorumIyi aksamlar
Bir kitabi bitiremedim bir türlü
Az gezBen de gezmekten kitap okuyamıyorum
Bugün sonduAz gez
Bu aksam bitirecrgim. Son 100 Sayfa
Filmi de fenaydı onun. İzledikten bir kaç gün sonra bir gece kızım dağınık uzun saçları ile ben uyurken yatağa gelip yanımda durmuş bende nefesini hissettim yüzümde gözümü bir açtım karşımda saçlarda yüzünü kapamışne korkmuştum Samara sanıp onu aklıma geldikçe irkiliyorum ki ben korku-gerilim severim,kolay kolay korkmam ama bir Halka birde Mirrors epey gerip korkutmustu beni,aynaya bakamaz olmuştum özellikle Mirrors izledikten sonra.Günaydınn, kitap azıcııık gericiymiş akşam uyuyamadım
Mirrors cidden efsaneydi, ben hala aynalara mesafeliyim, yatağın gardırop aynasını gören tarafında asla uyuyamam mesela hala Halka kitabı da böyle buram buram korku değil ama geriyor gerçekten, bu gerilimi bi Stephen King - Medyum'da yaşamıştım daha önceden bi de bu işte 2 oldu. Karanlık bi kitap, okurken karanlık hissediyorsun değişikmiş, sevdim.Filmi de fenaydı onun. İzledikten bir kaç gün sonra bir gece kızım dağınık uzun saçları ile ben uyurken yatağa gelip yanımda durmuş bende nefesini hissettim yüzümde gözümü bir açtım karşımda saçlarda yüzünü kapamışne korkmuştum Samara sanıp onu aklıma geldikçe irkiliyorum ki ben korku-gerilim severim,kolay kolay korkmam ama bir Halka birde Mirrors epey gerip korkutmustu beni,aynaya bakamaz olmuştum özellikle Mirrors izledikten sonra.
Bende banyoda aynaya bakamadım epey bir zaman,evde tekken asla banyo yapamadım falan,küvette ölen bir kadın vardı sarışın o hala mıh gibi aklımda uzun zaman aynalara mesafeliydim . Epey iyiydi film bence. Tam bir gerilimdi.Mirrors cidden efsaneydi, ben hala aynalara mesafeliyim, yatağın gardırop aynasını gören tarafında asla uyuyamam mesela hala Halka kitabı da böyle buram buram korku değil ama geriyor gerçekten, bu gerilimi bi Stephen King - Medyum'da yaşamıştım daha önceden bi de bu işte 2 oldu. Karanlık bi kitap, okurken karanlık hissediyorsun değişikmiş, sevdim.