Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhabalar, ben de katılmayı çok isterim. Pandemi ve gebeliğim sebebiyle ücretsiz izindeyim vaktim artık evde temizlik yemek ve kitapla geçiyor
Merhaba, hoş geldiniz
Tabi ki kitap severleri aramızda görmek bizi mutlu eder. Yıllık hedefinizi belirlediğiniz zaman beni etiketlerseniz sizi de listeye eklerim
Şu an okuduğunuz kitap var mı?

Merhaba, hoş geldiniz
Tabi ki kitap severleri aramızda görmek bizi mutlu eder. Yıllık hedefinizi belirlediğiniz zaman beni etiketlerseniz sizi de listeye eklerim
Şu an okuduğunuz kitap var mı?
40 demiş arkadaşımız canım
hoşbuldum ben de hedef 40 diyim. Siz mi yazacaksınız tabloya?
Tutturamazsak da olsun artık

Yazar önerisi çok klasik olacak ama oğuz atay, sabahattin ali olabilir.

Hmmm güzel soru ben listemde olan üç yazarı okumak istediğim kitaplarıyla birlikte önereyim.
Morgue Sokağı Cinayeti-Edgar Allan Poe
Uçurtmayı Vurmasınlar-Feride Çiçekoğlu
Çocukluğun Soğuk Geceleri-Tezer Özlü

Ocak ayi ortak kitabi fareler ve insanlar degil mi? Ben onu aldim

Huuu karar veremedim o kadar çok var ki
Çok yönlü olması açısından, herkese uyabilecek bir kaç yazar fikrimi bırakayım o zaman bende.

Jose Mauro De Vasconcelos
Zülfü Livaneli
John Steinbeck

Ya buraya gelince şey gibi hissediyorum, lisede kitap kulübümüz vardı her cuma rehberlik dersinde toplantı yapardık o hafta ne okuduk, ne okuyacağız diye sohbet ederdik o günleri hatırlatıyor bana
Ben de bu ortamı istiyordum işte. Sadece kitap konuşabileceğim kitap deyince konuyu değiştirmeye çalışmayan insanlara muhabbet etmek. Çok güzel değil mi ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…