MükemmelsinnBen bitirdim bile.
Evet tanıdım artık peki neden bu isimTanıdın mı beni peki
Güzel gidiyor okudukça merak uyandırıyorSüpersin bende 117 deyim nasıl gidiyor peki
Bu soruyu bende merak ettim şimdiEvet tanıdım artık peki neden bu isim
Maşallah çok hizlisinBen bitirdim bile.
Uuuu ne guzel bi kıtaplık bu böyleBu da benden gelsin
Uuuu ne guzel bi kıtaplık bu böyle
Hayao Miyazaki'nin en sevdiğim animesi çünkü. Bir deEvet tanıdım artık peki neden bu isim
Gözüm gönlüm açıldı resmenBu da benden gelsin
Kitabı bitir konuşalımBu soruyu bende merak ettim şimdi
Bende 150 deyim butiricem bu gidişleGüzel gidiyor okudukça merak uyandırıyor
Merhabaa
Sistemde pazartesi yazıyordu ya bugün gelince sürpriz olduMerhabaa
Puslu Kıtalar Atlasıİhsan Oktay Anar mutlaka okunması gereken yazarlardan bence. Güle güle oku canım benim. Hepsi çok güzel
Evde olunca okumak icin bol zamanim oluyor.Maşallah çok hizlisin
Merhaba arkadaşlar,
İlk önce topiğimizin adının anlamını paylaşmak istiyorum. İsim annemizMehfam çok teşekkür ederim
Eki Görüntüle 2731446
ÜYE 2021 OKUMA HEDEFİ BİTEN KİTAP SAYISI C Calcifer 50Mehfam 75H M 40kk birinci noteri 75@Less-is-More 30@inckin 25A Atesbocegi5 25Life light 60Alp_BuRc 30@mehlika nur 15WunderLost 60Oriana 30@iloveme 25@Margaret Hale 25@Alevaizm 60@WhiteWings 30@Mary Shelley 100@Axelia 50
Bu topiğimizde ;
1. Sayfaya düzenli uğrayıp, hangi kitabı okuyor, hangi sayfadaysanız bildirim yapmalısınız
2. Tabloya girebilmek için 1 ay düzenli paylaşım yapmalısınız
3. Yıllık hedeflerinizi belirlemelisiniz
2. Aylık okumalarda ilk 3'e girenler ana sayfada paylaşılacaktır.
2. Aylık ortak okumalar yapılacaktır ( katılım mecburi değil)
3.Her ay bir yazar belirlenecek, istediğimiz kitabını okuyacağız ( katılım mecburi değil )
4.Okuduğumuz kitaplarla ilgili konuşarak fikir alış verişinde bulunacağız
5.Altını çizdiğimiz ve bizi etkileyen cümleleri, alıntılarımızı paylaşacağız inşallah
-----Bitirdiğiniz kitapları sayısıyla birlikte paylaşarak beni veMehfam etiketlerseniz listeye ekleyebilirim sizi----
-----------2021 yılı aylık yazar listesi için fikirlerinizi belirtirseniz listemizi oluştururuz--------
Gelmekten çekinmeyin. Kapımız kitap severlere sonuna kadar açık
2021 AYLIK ORTAK OKUMALAR
Ocak Ayı Ortak Okuma Fareler Ve İnsanlar - John Steinbeck Şubat Ayı Ortak Okuma Anna Karenina - Lev Tolstoy Mart Ayı Ortak Okuma Zemberekkuşu'nun Güncesi - Haruki Murakami
2021 YILI YAZARI : MARCEL PROUST- KAYIP ZAMAN İZİNDE SERİSİ ( Nisan ayında okumaya başlayacağız. Her ay bir kitabı okunacak. Katılım zorunlu değildir )
Tabiki buyrun, hoş geldinizmerhabalar, ben de katılmayı çok isterim. Pandemi ve gebeliğim sebebiyle ücretsiz izindeyim vaktim artık evde temizlik yemek ve kitapla geçiyor
Maşallah canım. Amazon öyle. Yazılan Teslimat tarihinden daha önce geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?