- 5 Ekim 2020
- 13.386
- 35.960
- 548
- 36
Tabiki buyrun, hoş geldiniz
hoşbuldum ben de hedef 40 diyim. Siz mi yazacaksınız tabloya?
Tutturamazsak da olsun artık
Yazar önerisi çok klasik olacak ama oğuz atay, sabahattin ali olabilir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki buyrun, hoş geldiniz
Amazon dimi? Hızlı göndermişSistemde pazartesi yazıyordu ya bugün gelince sürpriz oldu
Sağ ol canımm
Merhaba, hoş geldinizmerhabalar, ben de katılmayı çok isterim. Pandemi ve gebeliğim sebebiyle ücretsiz izindeyim vaktim artık evde temizlik yemek ve kitapla geçiyor
40 demiş arkadaşımız canımMerhaba, hoş geldiniz
Tabi ki kitap severleri aramızda görmek bizi mutlu eder. Yıllık hedefinizi belirlediğiniz zaman beni etiketlerseniz sizi de listeye eklerim
Şu an okuduğunuz kitap var mı?
hoşbuldum ben de hedef 40 diyim. Siz mi yazacaksınız tabloya?
Tutturamazsak da olsun artık
Yazar önerisi çok klasik olacak ama oğuz atay, sabahattin ali olabilir.
Hmmm güzel soru ben listemde olan üç yazarı okumak istediğim kitaplarıyla birlikte önereyim.Kitap kurtları merhaba,
Ocak Ayı yazarını belirleyelim diyoruz Mehfam ile. Fikirlerinizi belirtirseniz seviniriz
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
Kitapkurdu60
A Atesbocegi5
Life light
Alp_BuRc
M mehlika nur
WunderLost
Oriana
minseo
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
M mary shelly
Night owl
Ocak ayi ortak kitabi fareler ve insanlar degil mi? Ben onu aldimKitap kurtları merhaba,
Ocak Ayı yazarını belirleyelim diyoruz Mehfam ile. Fikirlerinizi belirtirseniz seviniriz
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
Kitapkurdu60
A Atesbocegi5
Life light
Alp_BuRc
M mehlika nur
WunderLost
Oriana
minseo
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
M mary shelly
Night owl
Tabloda olmayanları etiket yapamadım. Listeye girince etikete de eklerim
Evet doğru. Ayriyetten her aya bir yazar belirleyelim istediğimiz kitabı okuyalım diyorum. Katılım zorunlu değil tabiki. H MOcak ayi ortak kitabi fareler ve insanlar degil mi? Ben onu aldim
Huuu karar veremedim o kadar çok var kiKitap kurtları merhaba,
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
Kitapkurdu60
A Atesbocegi5
Life light
Alp_BuRc
M mehlika nur
WunderLost
Oriana
minseo
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
M mary shelly
Night owl
Tabloda olmayanları etiket yapamadım. Listeye girince etikete de eklerim
Hmmm. O zaman Paulo Coelho'yu onerebilirim.Evet doğru. Ayriyetten her aya bir yazar belirleyelim istediğimiz kitabı okuyalım diyorum. Katılım zorunlu değil tabiki. H M
Anladım calciEvet doğru. Ayriyetten her aya bir yazar belirleyelim istediğimiz kitabı okuyalım diyorum. Katılım zorunlu değil tabiki. H M
Teşekkür ederim canımMaşallah canım. Amazon öyle. Yazılan Teslimat tarihinden daha önce geliyor hepsi çok güzel
Aynen senin sayende tanıştım amazon ileAmazon dimi? Hızlı göndermiş
Ben de bu ortamı istiyordum işte. Sadece kitap konuşabileceğim kitap deyince konuyu değiştirmeye çalışmayan insanlara muhabbet etmek. Çok güzel değil mi yaYa buraya gelince şey gibi hissediyorum, lisede kitap kulübümüz vardı her cuma rehberlik dersinde toplantı yapardık o hafta ne okuduk, ne okuyacağız diye sohbet ederdik o günleri hatırlatıyor bana
bir tane ortak çıkmadı çıksa hemen ekleyeceğim de yokBu yazılanlardan 5-6 favori çıkardım kendime calci çok karışır böyle bence bütün öneriler çok iyi