• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya buraya gelince şey gibi hissediyorum, lisede kitap kulübümüz vardı her cuma rehberlik dersinde toplantı yapardık o hafta ne okuduk, ne okuyacağız diye sohbet ederdik o günleri hatırlatıyor bana 🙈
Şu yaşıma kadar gerçekte hep böyle bir kulüp aradım, gidip hiç tanımadığım insanlarla karşılıklı oturup kitaplarla ilgili konuşmak istemişimdir.
Sonuç bulamadım 🙃 Neyse ki burası var :KK200:

Teşekkür ederim canım 🤗🤗🌸

Aynen senin sayende tanıştım amazon ile😄😊😊

Ocak ayı yazarı olarak
Yaşar Kemal
Amin Maaouf
Ahmet Ümit olabilir 🤔🤔💃💃💃
Ahmet Ümit in betimlemeleri kadar içimi sıkan bişey yok 😂 aşırı uzatıyor mu bi sokağı 20 sayfa anlatıyor mesela ruhumu teslim ediyorum okurken 😂

Ahmet Ümit in betimlemeleri kadar içimi sıkan bişey yok 😂 aşırı uzatıyor mu bi sokağı 20 sayfa anlatıyor mesela ruhumu teslim ediyorum okurken 😂
İşte bende de tam tersi o anlatırken o semtte karış karış geziyormuş gibi hissediyorum :D inşallah onun da ifşası çıkmaz

İşte bende de tam tersi o anlatırken o semtte karış karış geziyormuş gibi hissediyorum :KK70: inşallah onun da ifşası çıkmaz
Ben de sürekli sadede gel be hocam diye sayıklıyorum okurken 😂 ama yarım da bırakmam inatla okurum 🙈 ben demesela Kumral Ada Mavi Tuna yı okurken hiç gitmediğim Kuzguncuk semtine resmen aşık olmuştum🤩

Ben de sürekli sadede gel be hocam diye sayıklıyorum okurken 😂 ama yarım da bırakmam inatla okurum 🙈 ben demesela Kumral Ada Mavi Tuna yı okurken hiç gitmediğim Kuzguncuk semtine resmen aşık olmuştum🤩
o kitabı den de okudum. Yılarca aralarında hayalet gibi gezdi durdu. Kavuşmaya korktular yıllarca :(

Şu yaşıma kadar gerçekte hep böyle bir kulüp aradım, gidip hiç tanımadığım insanlarla karşılıklı oturup kitaplarla ilgili konuşmak istemişimdir.
Sonuç bulamadım 🙃 Neyse ki burası var :KK200:
Konu kitaplar olunca muhabbet akıp gidiyor. Saatlerce konuşabilir 🥰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back