- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
H M cim seni noter vekili tayin ediyorumuygundur. Evet Beyoğlu 5. noter huzurunda kuramızı çekiyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
H M cim seni noter vekili tayin ediyorumuygundur. Evet Beyoğlu 5. noter huzurunda kuramızı çekiyoruz
ay çok karıştı her şey birbirine. Çorba oldu
Evet hiç sıkılmam bendeKonu kitaplar olunca muhabbet akıp gidiyor. Saatlerce konuşabilir
Evet Hüseyin Rahmi Gürpınar mürebbiyeokuyorum şu anMerhaba, hoş geldiniz
Tabi ki kitap severleri aramızda görmek bizi mutlu eder. Yıllık hedefinizi belirlediğiniz zaman beni etiketlerseniz sizi de listeye eklerim
Şu an okuduğunuz kitap var mı?
Keyifli okumalar. Gürpınarın bütün kitaplarını almıştım. Dirilen İskelet'i okumuştum bende. Bu tarz kitapları ayrı bir severimEvet Hüseyin Rahmi Gürpınar mürebbiyeokuyorum şu an
Keyifli okumalar. Gürpınarın bütün kitaplarını almıştım. Dirilen İskelet'i okumuştum bende. Bu tarz kitapları ayrı bir severim
Benim elimde var ama ne zaman okurum bilmiyorumSineklerin tanrisini okuyacak olan varmı benm yürüyen şato biter yarına ,
Başgan halleder diğer kısımlarıBana uyar ben görev kadınıyım
Bu ay okuyamam. Siparişlerimin içinde var. Ocak ayına planlayabilirimSineklerin tanrisini okuyacak olan varmı benm yürüyen şato biter yarına ,
Herkes okuyunca konuşuruz onuda madem ne güzelBenim elimde var ama ne zaman okurum bilmiyorum
Doğru Ocak ayındaBu ay okuyamam. Siparişlerimin içinde var. Ocak ayına planlayabilirim
Everest yayınlarını ben de seviyorum. Kaliteli işler yapıyor. Doğan kitap çok pahallı. Onun yüzünden Haruki Murakami alamıyorum. Bir kitap en az 30 TLyaaa ben de çok seviyorum çok da zeki bir adam bence okurken çok keyif alıyorum.
Eskiden Everest yayınları orjinal dilinde tüm eserlerini basmıştı. Şimdi satışta yok o seri çok güzeldi.
İş kültür bastı neyse ki yeniden günümüz türkçesiyle. Ama aklıma hala everestinkilerde
HızlısınSineklerin tanrisini okuyacak olan varmı benm yürüyen şato biter yarına
Meraktan ona ne nolucak diğeri nolucak diye diye yemek bile yapmadım dahaHızlısın
Benim de kitabım gelmiş bugün hemen okumaya başlamak için eşimi kandırdım pizza yicez akşamMeraktan ona ne nolucak diğeri nolucak diye diye yemek bile yapmadım daha
Aman yapma bugunde ruhunu doyurdun nasıl olsa bu arada sineklerin tanrısı bende de var daha okumadımMeraktan ona ne nolucak diğeri nolucak diye diye yemek bile yapmadım daha