• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu da benden gelsin 📚🤓

Eklentiler

• 4EB94D0F-D304-4B4C-BE83-1E68357756D7.jpeg
    4EB94D0F-D304-4B4C-BE83-1E68357756D7.jpeg
    211,5 KB · Görüntüleme: 34
Merhabaa

Puslu Kıtalar Atlası ❤️ İhsan Oktay Anar mutlaka okunması gereken yazarlardan bence. Güle güle oku canım benim. Hepsi çok güzel
:KK54:
Sistemde pazartesi yazıyordu ya bugün gelince sürpriz oldu🤪
Sağ ol canımm 🥰

Merhaba arkadaşlar,
İlk önce topiğimizin adının anlamını paylaşmak istiyorum. İsim annemiz Mehfam Mehfam çok teşekkür ederim
Eki Görüntüle 2731446

Bu topiğimizde ;
1. Sayfaya düzenli uğrayıp, hangi kitabı okuyor, hangi sayfadaysanız bildirim yapmalısınız
2. Tabloya girebilmek için 1 ay düzenli paylaşım yapmalısınız
3. Yıllık hedeflerinizi belirlemelisiniz
2. Aylık okumalarda ilk 3'e girenler ana sayfada paylaşılacaktır.
2. Aylık ortak okumalar yapılacaktır ( katılım mecburi değil)
3.Her ay bir yazar belirlenecek, istediğimiz kitabını okuyacağız ( katılım mecburi değil )
4.Okuduğumuz kitaplarla ilgili konuşarak fikir alış verişinde bulunacağız
5.Altını çizdiğimiz ve bizi etkileyen cümleleri, alıntılarımızı paylaşacağız inşallah ❤️

-----Bitirdiğiniz kitapları sayısıyla birlikte paylaşarak beni ve Mehfam Mehfam etiketlerseniz listeye ekleyebilirim sizi----

-----------2021 yılı aylık yazar listesi için fikirlerinizi belirtirseniz listemizi oluştururuz--------

Gelmekten çekinmeyin. Kapımız kitap severlere sonuna kadar açık

2021 AYLIK ORTAK OKUMALAR
Ocak Ayı Ortak OkumaFareler Ve İnsanlar - John Steinbeck
Şubat Ayı Ortak OkumaAnna Karenina - Lev Tolstoy
Mart Ayı Ortak OkumaZemberekkuşu'nun Güncesi - Haruki Murakami

2021 YILI YAZARI : MARCEL PROUST- KAYIP ZAMAN İZİNDE SERİSİ ( Nisan ayında okumaya başlayacağız. Her ay bir kitabı okunacak. Katılım zorunlu değildir )

merhabalar, ben de katılmayı çok isterim. Pandemi ve gebeliğim sebebiyle ücretsiz izindeyim vaktim artık evde temizlik yemek ve kitapla geçiyor 😊😊

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back