Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya buraya gelince şey gibi hissediyorum, lisede kitap kulübümüz vardı her cuma rehberlik dersinde toplantı yapardık o hafta ne okuduk, ne okuyacağız diye sohbet ederdik o günleri hatırlatıyor bana
Şu yaşıma kadar gerçekte hep böyle bir kulüp aradım, gidip hiç tanımadığım insanlarla karşılıklı oturup kitaplarla ilgili konuşmak istemişimdir.
Sonuç bulamadım Neyse ki burası var

Teşekkür ederim canım

Aynen senin sayende tanıştım amazon ile

Ocak ayı yazarı olarak
Yaşar Kemal
Amin Maaouf
Ahmet Ümit olabilir
Ahmet Ümit in betimlemeleri kadar içimi sıkan bişey yok aşırı uzatıyor mu bi sokağı 20 sayfa anlatıyor mesela ruhumu teslim ediyorum okurken

Ahmet Ümit in betimlemeleri kadar içimi sıkan bişey yok aşırı uzatıyor mu bi sokağı 20 sayfa anlatıyor mesela ruhumu teslim ediyorum okurken
İşte bende de tam tersi o anlatırken o semtte karış karış geziyormuş gibi hissediyorum inşallah onun da ifşası çıkmaz

İşte bende de tam tersi o anlatırken o semtte karış karış geziyormuş gibi hissediyorum inşallah onun da ifşası çıkmaz
Ben de sürekli sadede gel be hocam diye sayıklıyorum okurken ama yarım da bırakmam inatla okurum ben demesela Kumral Ada Mavi Tuna yı okurken hiç gitmediğim Kuzguncuk semtine resmen aşık olmuştum

Ben de sürekli sadede gel be hocam diye sayıklıyorum okurken ama yarım da bırakmam inatla okurum ben demesela Kumral Ada Mavi Tuna yı okurken hiç gitmediğim Kuzguncuk semtine resmen aşık olmuştum
o kitabı den de okudum. Yılarca aralarında hayalet gibi gezdi durdu. Kavuşmaya korktular yıllarca

Şu yaşıma kadar gerçekte hep böyle bir kulüp aradım, gidip hiç tanımadığım insanlarla karşılıklı oturup kitaplarla ilgili konuşmak istemişimdir.
Sonuç bulamadım Neyse ki burası var
Konu kitaplar olunca muhabbet akıp gidiyor. Saatlerce konuşabilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…