Şu yaşıma kadar gerçekte hep böyle bir kulüp aradım, gidip hiç tanımadığım insanlarla karşılıklı oturup kitaplarla ilgili konuşmak istemişimdir.Ya buraya gelince şey gibi hissediyorum, lisede kitap kulübümüz vardı her cuma rehberlik dersinde toplantı yapardık o hafta ne okuduk, ne okuyacağız diye sohbet ederdik o günleri hatırlatıyor bana
Ahmet Ümit in betimlemeleri kadar içimi sıkan bişey yokTeşekkür ederim canım
Aynen senin sayende tanıştım amazon ile
Ocak ayı yazarı olarak
Yaşar Kemal
Amin Maaouf
Ahmet Ümit olabilir
Kura çekbir tane ortak çıkmadıçıksa hemen ekleyeceğim de yok
KesinlikleeeeBen de bu ortamı istiyordum işte. Sadece kitap konuşabileceğim kitap deyince konuyu değiştirmeye çalışmayan insanlara muhabbet etmek. Çok güzel değil mi ya
Bencede çok var hangisini yazalım yazılanlardan herkes 1 tane yazsın kura çekilsinKura çek
İşte bende de tam tersi o anlatırken o semtte karış karış geziyormuş gibi hissediyorumAhmet Ümit in betimlemeleri kadar içimi sıkan bişey yokaşırı uzatıyor mu bi sokağı 20 sayfa anlatıyor mesela ruhumu teslim ediyorum okurken
Ben de sürekli sadede gel be hocam diye sayıklıyorum okurkenİşte bende de tam tersi o anlatırken o semtte karış karış geziyormuş gibi hissediyoruminşallah onun da ifşası çıkmaz
Filmlerdeki gibi dimiŞu yaşıma kadar gerçekte hep böyle bir kulüp aradım, gidip hiç tanımadığım insanlarla karşılıklı oturup kitaplarla ilgili konuşmak istemişimdir.
Sonuç bulamadımNeyse ki burası var
o kitabı den de okudum. Yılarca aralarında hayalet gibi gezdi durdu. Kavuşmaya korktular yıllarcaBen de sürekli sadede gel be hocam diye sayıklıyorum okurkenama yarım da bırakmam inatla okurum ben demesela Kumral Ada Mavi Tuna yı okurken hiç gitmediğim Kuzguncuk semtine resmen aşık olmuştum
Bende aksine bayılırım ahmet ümit e özellikle içinde komiser nevzat olan her şeyeAhmet Ümit in betimlemeleri kadar içimi sıkan bişey yokaşırı uzatıyor mu bi sokağı 20 sayfa anlatıyor mesela ruhumu teslim ediyorum okurken
Kesinlikle, terapi gibi olurduFilmlerdeki gibi dimibende hep çok özenmişimdir
Kura işini yapacağım o zaman. Mantıklı olan buBencede çok var hangisini yazalım yazılanlardan herkes 1 tane yazsın kura çekilsin
Noter çağıralım mıKura işini yapacağım o zaman. Mantıklı olan bu
Konu kitaplar olunca muhabbet akıp gidiyor. Saatlerce konuşabilirŞu yaşıma kadar gerçekte hep böyle bir kulüp aradım, gidip hiç tanımadığım insanlarla karşılıklı oturup kitaplarla ilgili konuşmak istemişimdir.
Sonuç bulamadımNeyse ki burası var
Kaçıncı noterNoter çağıralım mı
Ama herkesin 1 kitab yazması daha mantıklı eşit fikir olması için calcimKura işini yapacağım o zaman. Mantıklı olan bu
Beşinci uygun muKaçıncı noter
İkisi de birbirini kaybetmekten korktukları için hiç bi zaman birleşemediler.o kitabı den de okudum. Yılarca aralarında hayalet gibi gezdi durdu. Kavuşmaya korktular yıllarca
uygundur. Evet Beyoğlu 5. noter huzurunda kuramızı çekiyoruzBeşinci uygun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?