- 21 Nisan 2018
- 8.130
- 30.224
- 548
- 36
Onu da sipariş verdim, bugun yarin ulasir elime. Ocak ayi icin aldim onu aslinda. Elimdeki kitap bitince yarim biraktigim bir kitap vardi, onu okurum diye planliyordum ama asiri karamsar bir kitapti, içimden hic okumak gelmiyor. O yuzden baska bir secim yapmam gerekecekMartin Eden
Bazı kitapların zamanı oluyor bence ilk başta okuyamayıp bırakıyorum sonra elime aldığında su gibi gidiyor. Nasıl bittiğini anlamıyorum öyle olabilir belki. Merak ettim kitap isminiOnu da sipariş verdim, bugun yarin ulasir elime. Ocak ayi icin aldim onu aslinda. Elimdeki kitap bitince yarim biraktigim bir kitap vardi, onu okurum diye planliyordum ama asiri karamsar bir kitapti, içimden hic okumak gelmiyor. O yuzden baska bir secim yapmam gerekecek
Aslinda guzel kitap, dili de akici ama konusu cok karamsar. Zaten karamsar zamanlardan geciyoruz. O yuzden modumu cok düşürdü.Bazı kitapların zamanı oluyor bence ilk başta okuyamayıp bırakıyorum sonra elime aldığında su gibi gidiyor. Nasıl bittiğini anlamıyorum öyle olabilir belki. Merak ettim kitap ismini
Ben de öyle düşünüyorum. Bazen çok iyi kitaplrı bile okuyamadığım oluyor. O zaman zorlamadan kenara bırakıyorum. Mesela Semerkand okuyamamıştım. Kenara kaldırıdım be uygun zamanda okumayı planlıyorumBazı kitapların zamanı oluyor bence ilk başta okuyamayıp bırakıyorum sonra elime aldığında su gibi gidiyor. Nasıl bittiğini anlamıyorum öyle olabilir belki. Merak ettim kitap ismini
Ama bu bence bu sorun amin maalouf un kitaplarında genel olarak var. Ben hem yüzünü ad da hem de tanios kayası nda yaşadım bunu. Kitap girişleri çok akıcı değil nerdeyse 100. Sayfada olay örgüsü anca oturuyor.Ben de öyle düşünüyorum. Bazen çok iyi kitaplrı bile okuyamadığım oluyor. O zaman zorlamadan kenara bırakıyorum. Mesela Semerkand okuyamamıştım. Kenara kaldırıdım be uygun zamanda okumayı planlıyorum
Bazen ağır şeyleri bünyemiz kaldırmıyor. ruhsal olarak daha iyi olduğumuz zamanlara denk getirmek lazım sanırımAslinda guzel kitap, dili de akici ama konusu cok karamsar. Zaten karamsar zamanlardan geciyoruz. O yuzden modumu cok düşürdü.
Katiliyorum.Bazen ağır şeyleri bünyemiz kaldırmıyor. ruhsal olarak daha iyi olduğumuz zamanlara denk getirmek lazım sanırım
Kafan kaldirmiyorsa eğer 2 kitab okumassin mervosum.Yaaa ama iki kitabı birden okumak hileye girmiyo mı hocamH M deniki kitap okuyo nasıl yapıyosunuz onu ben bınkitap bıtmeden diğerine başlayamıyorumm
O kadın bu kitabı okuduğunda ne hissetti çok merak ettimKatiliyorum.
Okunmus kitaplarin en guzel tarafi da bizler gibi hayat tecrubeleri tasimalari.
Hic tanimadigim bir insan bundan bes yil once zamaninda benim de bulunduğum bir yerden bu kitaba tarih atmis.
Keske sorma imkanim olsaydiO kadın bu kitabı okuduğunda ne hissetti çok merak ettim
Evet benim kafam kaldırmaz.Kafan kaldirmiyorsa eğer 2 kitab okumassin mervosum.
Olsun olduğu kadar. Ben aynı noktada kalamiyorum daha heycanli oluyor benim için
işte onun için havalar soğukken okuyorum o tarz kitaplarıAma bu bence bu sorun amin maalouf un kitaplarında genel olarak var. Ben hem yüzünü ad da hem de tanios kayası nda yaşadım bunu. Kitap girişleri çok akıcı değil nerdeyse 100. Sayfada olay örgüsü anca oturuyor.
Tanıdın mı beni pekiTünaydın herkeseara ara girip okuyordum tüm mesajları ama dün akşamdan beri baya çok konusmussunuz maşallah hepsini okuyamadım
Yürüyen şato okuyanlar kaçıncı sayfadasınız acaba ? Ben 140 dayim henüz
Süpersin bende 117 deyim nasıl gidiyor pekiTünaydın herkeseara ara girip okuyordum tüm mesajları ama dün akşamdan beri baya çok konusmussunuz maşallah hepsini okuyamadım
Dun bende ayni yazarin yesil peri masalini okumaya basladim. 20 30 sayfa okuyamadim cok karamsar geldi banada. Birakmak zorunda kaldim. Belki baska zaman okuyorum artikAslinda guzel kitap, dili de akici ama konusu cok karamsar. Zaten karamsar zamanlardan geciyoruz. O yuzden modumu cok düşürdü.
110ncu sayfadayimTünaydın herkeseara ara girip okuyordum tüm mesajları ama dün akşamdan beri baya çok konusmussunuz maşallah hepsini okuyamadım
Ben bitirdim bile.Tünaydın herkeseara ara girip okuyordum tüm mesajları ama dün akşamdan beri baya çok konusmussunuz maşallah hepsini okuyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?