- 14 Haziran 2019
- 13.340
- 47.125
- 598
SüpersinSu kartına kredi yuklemek icin carsiya gittim. Gitmisken fareler ve insanlari da aldim ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SüpersinSu kartına kredi yuklemek icin carsiya gittim. Gitmisken fareler ve insanlari da aldim ❤
Bakalım neler yaşamış AnnaHeheheh siz okuyun bende size katılırım kucağımda bebemle inşallah ben onu okumuştum. Dedikodusunu yaparız Anna hanımın
101 deyim77 deyim kuzucum güzel gidiyor suan için sen
Gunaydınn burdanda cennacımGünaydın
Günaydın caaanımGunaydınn burdanda cennacım
Günaydın cennamGünaydın
Günaydın cancagızımGünaydın cennam
Daha başlardayım. bir kaç güne biter sanırım. Bitirme süremiz yok :)
Yaaaa şok ettin şimdi beni bak tamam aramızdaDaha başlardayım
Ooo reis sen başlarda isen biz tasa etmeyelim o zamanDaha başlardayım
Yaaaa şok ettin şimdi beni bak tamam aramızda
Teker teker gelin yaa Biraz işlerim var bu ara hem ben şimdi başlasam akşama bitiririm bir kereOoo reis sen başlarda isen biz tasa etmeyelim o zaman
2 kitabı okucam da, geç kalmıcam diye çabalarım öyle
Yaaa ama iki kitabı birden okumak hileye girmiyo mı hocam H M deniki kitap okuyo nasıl yapıyosunuz onu ben bınkitap bıtmeden diğerine başlayamıyorummTeker teker gelin yaa Biraz işlerim var bu ara hem ben şimdi başlasam akşama bitiririm bir kere
Damızlık Kızın Öyküsü'nde dün 75 sayfa okudum tamam mı
Kitabım bitsin bende hemen bülbülü öldürmek e başlıcam çok özendirdinizKitabin 164. Sayfasina geldim. Simdi 2 ders canli dersim var. Sonra firsat bulursam bir kahve esliginde devam edecegim. Umarim çocuklar hemen uyanmaz.
Su an ne okuyorsun?Kitabım bitsin bende hemen bülbülü öldürmek e başlıcam çok özendirdiniz
Martin EdenSu an ne okuyorsun?