• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam herkese. Takip edemesem de ara ara girip bakiyorum size. Körlük kitabini ben de okumadim ama su an elimde yok malesef :KK43: ocak ayi icin kitaplarimi aldim, artik diger ay alir okurum onu da. Bu arada Alamut henuz bitmedi, malum tugla kadar bir kitap oldugu icin 😁 birazdan okumaya baslayacagim
Çok sayfası var ya evet okunoku bitmez :D

Selam herkese. Takip edemesem de ara ara girip bakiyorum size. Körlük kitabini ben de okumadim ama su an elimde yok malesef :KK43: ocak ayi icin kitaplarimi aldim, artik diger ay alir okurum onu da. Bu arada Alamut henuz bitmedi, malum tugla kadar bir kitap oldugu icin 😁 birazdan okumaya baslayacagim

Çok sayfası var ya evet okunoku bitmez :KK70:
Anna karenina kitabına hazırlık oluyor işte 🤭

Okurken alıntıladığım bölümlerden biri. Gerçekten çok etkileyici..
Arkadaşlar, saat 22:27 itibari ile Bülbülü Öldürmek kitabını bitirdim. Çok beğendim, ırk çatışmasının çocuk gözüyle anlatılması muazzamdı. "Bir keresinde, kendinizi bir adamın yerine koymadıkça, o adamın yerinde olmanın nasıl bir şey olacağını anlamaya çalışmadıkça o adamı gerçekten tanıyamazsın", şu cümle beni benden almaya yetti de arttı bile. Keyifli okumalar herkese 💚🍀

Teşekkürler😊
Teşekkürler😊
Hoşgeldiniz 🥰
Tabiki çok seviniriz. Kitap severler olarak hep birlikte okumayı çok seviyoruz🤩 C Calcifer gelince sizi listeye ekler.
Bol bol yorumlar, alıntılar paylaşıyor ve tavsiyelerde bulunuyoruz birbirimize. Sizlerde katılırsanız daha da güzelleşir🤗
Çok teşekkür ederim☺️Olabildiğince aktif olmaya çalışırım.
Bugün 21 tane kitap aldım indirimden 🥰 muhteşem bir duygu. Sabırsızlıkla gelmelerini bekliyorum.

Günaydın kızlar :KK200:

Kumarbazda 3 bölüm bitmek üzere biraz hayal kırıklığına uğradım sanki kitapta, yani daha erken belki bakalım.
Siz ne düşünüyorsunuz merak ediyorum.
Dün okuyamadım ben ya. Bugün başlıcam inşallah. Neden hayal kırıklığı oldu canım 🤔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back