• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam herkese. Takip edemesem de ara ara girip bakiyorum size. Körlük kitabini ben de okumadim ama su an elimde yok malesef :KK43: ocak ayi icin kitaplarimi aldim, artik diger ay alir okurum onu da. Bu arada Alamut henuz bitmedi, malum tugla kadar bir kitap oldugu icin 😁 birazdan okumaya baslayacagim
Çok sayfası var ya evet okunoku bitmez :D

Selam herkese. Takip edemesem de ara ara girip bakiyorum size. Körlük kitabini ben de okumadim ama su an elimde yok malesef :KK43: ocak ayi icin kitaplarimi aldim, artik diger ay alir okurum onu da. Bu arada Alamut henuz bitmedi, malum tugla kadar bir kitap oldugu icin 😁 birazdan okumaya baslayacagim

Çok sayfası var ya evet okunoku bitmez :KK70:
Anna karenina kitabına hazırlık oluyor işte 🤭

Okurken alıntıladığım bölümlerden biri. Gerçekten çok etkileyici..
Arkadaşlar, saat 22:27 itibari ile Bülbülü Öldürmek kitabını bitirdim. Çok beğendim, ırk çatışmasının çocuk gözüyle anlatılması muazzamdı. "Bir keresinde, kendinizi bir adamın yerine koymadıkça, o adamın yerinde olmanın nasıl bir şey olacağını anlamaya çalışmadıkça o adamı gerçekten tanıyamazsın", şu cümle beni benden almaya yetti de arttı bile. Keyifli okumalar herkese 💚🍀

Teşekkürler😊
Teşekkürler😊
Hoşgeldiniz 🥰
Tabiki çok seviniriz. Kitap severler olarak hep birlikte okumayı çok seviyoruz🤩 C Calcifer gelince sizi listeye ekler.
Bol bol yorumlar, alıntılar paylaşıyor ve tavsiyelerde bulunuyoruz birbirimize. Sizlerde katılırsanız daha da güzelleşir🤗
Çok teşekkür ederim☺️Olabildiğince aktif olmaya çalışırım.
Bugün 21 tane kitap aldım indirimden 🥰 muhteşem bir duygu. Sabırsızlıkla gelmelerini bekliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back