- 27 Şubat 2018
- 2.299
- 10.580
- 208
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar bende araniza katilmak istiyorum kitap okumayi cok seviyorum 2020 de 36 kitap okumus olcam elimdeki 2 kitabi da bitirirsemsuan okudugum kitaplar hatice kubra tongarin korkutarak degil sevdirerek din egitimi ve dostoyevski nin yer altindan notlar. 2021 de 50 kitap okuma planim var insallah daha fazlasini okuyabilirim
Hoş geldiniz
Körlük bende de var onu bırlıkte okuyabılırz ama suan nıgahtara devam edıyorum halenbenim uygulama listemde şunlar var;
Körlük- Jose Saramago
Açlık - Knut Hamsun
On bir dakika - Paulo coelho
İnsan neyle yaşar - Tolstoy
Dokuzuncu hariciye koğuşu - Peyami Safa
Ama sizin önerilerinize de açığım yani
Benimde şu an okuduklarim var bitince okuyalım beraberKörlük bende de var onu bırlıkte okuyabılırz ama suan nıgahtara devam edıyorum halen
Tamam süper o zaman okuduklarımız bıtınce körlüğü birlikte okuyalım baska gelmek isteyen arkadaslarda olur belkiBenimde şu an okuduklarim var bitince okuyalım beraber
Çoğalırız mutlaka o zamana kadar. kalabalık okumak çok zevkli oluyorTamam süper o zaman okuduklarımız bıtınce körlüğü birlikte okuyalım baska gelmek isteyen arkadaslarda olur belki
Bende bendeKörlük bende de var onu bırlıkte okuyabılırz ama suan nıgahtara devam edıyorum halen
BencedeÇoğalırız mutlaka o zamana kadar. kalabalık okumak çok zevkli oluyor
Tamam ozaman elimizdekiler bittiğinde körlük için tekrar konuşalım herkes için uygunsa baslayalımBende bende
Olur canım biz bugun kumarbaza başlıyoruz Eleadora ile.Tamam ozaman elimizdekiler bittiğinde körlük için tekrar konuşalım herkes için uygunsa baslayalım
Merhabalar bende araniza katilmak istiyorum kitap okumayi cok seviyorum 2020 de 36 kitap okumus olcam elimdeki 2 kitabi da bitirirsemsuan okudugum kitaplar hatice kubra tongarin korkutarak degil sevdirerek din egitimi ve dostoyevski nin yer altindan notlar. 2021 de 50 kitap okuma planim var insallah daha fazlasini okuyabilirim
Hoşgeldiniz
Bende bendeOlur canım biz bugun kumarbaza başlıyoruz Eleadora ile.
Ben de sizlerle okurum Körlük 'üTamam süper o zaman okuduklarımız bıtınce körlüğü birlikte okuyalım baska gelmek isteyen arkadaslarda olur belki
Kuzum tabiki sende körlükten önce kumarbazı okuyoruz anlamında yazdım unutmadım seniBende bende