- 20 Mayıs 2019
- 8.876
- 47.369
- 548
uyarım ben size okumak istediğiniz bir kitap var mı ?Eleadora sende gel canım kitap seçelim o zaman bir tane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uyarım ben size okumak istediğiniz bir kitap var mı ?Eleadora sende gel canım kitap seçelim o zaman bir tane
Böyle olunca kitap bulmadımuyarım ben size okumak istediğiniz bir kitap var mı ?
benim uygulama listemde şunlar var;Böyle olunca kitap bulmadım
Sadece 11 dakikayı okumadımbenim uygulama listemde şunlar var;
Körlük- Jose Saramago
Açlık - Knut Hamsun
On bir dakika - Paulo coelho
İnsan neyle yaşar - Tolstoy
Dokuzuncu hariciye koğuşu - Peyami Safa
Ama sizin önerilerinize de açığım yani
On bir dakikayı ve insan ne ile yaşar ı okudum ben körlük ü okuyabiliriz bende merak ediyorum tabi reyyan okumadıysabenim uygulama listemde şunlar var;
Körlük- Jose Saramago
Açlık - Knut Hamsun
Sadece 11 dakikayı okumadım
ne kadar ters bir liste imiş sizeOn bir dakikayı ve insan ne ile yaşar ı okudum ben körlük ü okuyabiliriz bende merak ediyorum tabi reyyan okumadıysa
oyumu kırmızı pazartesi ve kumarbazdan yana kullanıyorumGabriel garcia marquez- kırmızı pazartesi
Stefannzerig- ay ışığı sokağı
Grigoriy petrov- beyaz zambaklar ülkesinde
Dostoyevski-kumarbaz
Gogol- bir delinin anı defteri
Tamam okuyalım. Bende okumadım bu kitapları. Önce hangisioyumu kırmızı pazartesi ve kumarbazdan yana kullanıyorum
Uyar canım akşam başlıyorum o zamanKumarbaz uyar mı ? Life light
Kumarbaz uyar mı ? Life light
Tamam bende akşam başlarım inşallahUyar canım akşam başlıyorum o zaman
Uyar canım akşam başlıyorum o zaman
Tamamdır bende akşam eve giderken başlarımTamam bende akşam başlarım inşallah
Ben de körlüğü okudum sırada görmek var da elimdeki kitapları bitirmeliyim öncebenim uygulama listemde şunlar var;
Körlük- Jose Saramago
Açlık - Knut Hamsun
bunları uygulamadan ekledim evde de okuduğum ve bekleyen kitaplarım varBen de körlüğü okudum sırada görmek var da elimdeki kitapları bitirmeliyim önce
Bitirdiler bitirdiler ben de merak ediyorum okumak istiyorumMerhabaaaa iyi akşamlar herkeseee iki gündür baş ağrısıyla savaşıyorum hiç bakamadım ekrana baktıkça daha beter oluyor sanki yavaş yavaş toparladım. Şimdi tekrar okumaya döndüm bülbülü öldürmek te 21. bölümdeyim. Elime aldığımda su gibi akıyor. Beraber başladığım kişiler bitirdi belki de ^^ yetişemedim mi yoksa?
Canım zaten vakit bulup oturunca kitap çok akıcı ilerliyor. Fırsat bul yeter ki
Çok çok geçmiş olsun canım. Bülbül'ü Öldürmek son 83 sayfadayım, yani yalnız değilsin canımMerhabaaaa iyi akşamlar herkeseee iki gündür baş ağrısıyla savaşıyorum hiç bakamadım ekrana baktıkça daha beter oluyor sanki yavaş yavaş toparladım. Şimdi tekrar okumaya döndüm bülbülü öldürmek te 21. bölümdeyim. Elime aldığımda su gibi akıyor. Beraber başladığım kişiler bitirdi belki de ^^ yetişemedim mi yoksa?
Çok teşekkür ederim❤biz de yarın bitiririz inşallahÇok çok geçmiş olsun canım. Bülbül'ü Öldürmek son 83 sayfadayım, yani yalnız değilsin canım