• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın kızlar, nasılsınız bugün? 🖤
iyiyim canım sen nasılsın ?
Dün okuyamadım ben ya. Bugün başlıcam inşallah. Neden hayal kırıklığı oldu canım 🤔
yani hikayeyle değil belki ama sanki anlatım şekli biraz kopuk geldi, yada ben bağdaştıramadım bilemiyorum.
yorumlara baktım biraz muhtemelen ilerisi daha akıcı olacak çünkü yorumlar çok iyi. Dostoyevski'nin gençlik yıllarını ve aşkını anlatması ilgimi çekiyor tabi merakla okuyorum bakalım.

iyiyim canım sen nasılsın ?

yani hikayeyle değil belki ama sanki anlatım şekli biraz kopuk geldi, yada ben bağdaştıramadım bilemiyorum.
yorumlara baktım biraz muhtemelen ilerisi daha akıcı olacak çünkü yorumlar çok iyi. Dostoyevski'nin gençlik yıllarını ve aşkını anlatması ilgimi çekiyor tabi merakla okuyorum bakalım.
Anladım canım. İnşallah güzel ilerler

Bazı yayınevlerinin sıkıntılı oluyor canım. özellikle dünya klasiklerinde çeviri çok önemli keşke dilimiz yetse de orjinal dilinde okuyabilsek bu kitapları :KK51:
Evet katılıyorum kesinlikle, keşke okuyabilsek çok daha zevkli olurdu. İnşallah güzel ilerler bakalım :KK200:

Bir gün sizi öldüreceğimi biliyor musunuz? Sizi sevmekten bıktığım ya da kıskandığım için değil, yalnızca kimi zaman içimde sizi yiyip yutmak için dayanılmaz bir arzu duyduğum için öldüreceğim.
-Kumarbaz - Dostoyevski

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back