- 24 Ekim 2014
- 59.305
- 330.713
- 698
Pazartesi günü sizi listeye ekleyeceğimTeşekkürler şimdilik 40 kitap hedefliyorum. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazartesi günü sizi listeye ekleyeceğimTeşekkürler şimdilik 40 kitap hedefliyorum. :)
PekiPazartesi günü sizi listeye ekleyeceğim
Benim iki kere başlayıp bitiremediğim kitap. Önerir misin? Bir türlü elim gitmiyor ona.Sineklerin Tanrısı bitti. Üzerinde uzun uzun konuşmayı isterim
Benım bıkac gunum daha var bence ilerleyemıyorum neden boyle oldu bilmemSineklerin Tanrısı bitti. Üzerinde uzun uzun konuşmayı isterim
Ben kesinlikle öneririm. Dün başladım bugün bitti. Okunması bence kolay bir kitap. Bazı yerlerini dehşetle okudumBenim iki kere başlayıp bitiremediğim kitap. Önerir misin? Bir türlü elim gitmiyor ona.
Ya aslında okunması çok kolay. Akıp gitti sayfalar. Çok da etkiledi beni. O yaşadıkları değişimler çok etkileyiciydiBenım bıkac gunum daha var bence ilerleyemıyorum neden boyle oldu bilmem
Nasıl buldun diye soracaktım ama bir günde okumandan anladım sanırımBen kesinlikle öneririm. Dün başladım bugün bitti. Okunması bence kolay bir kitap. Bazı yerlerini dehşetle okudum
Süpersin ya hemen bitirmişsin ben de uygulama indirdim kızımı uyuturken (Karanlık olduğu için) uygulama üzerinden okuyorum artıkSineklerin Tanrısı bitti. Üzerinde uzun uzun konuşmayı isterim
Aslında kişilerin değişmi üzerine olduğu için dediğin gibi olsa çok daha keyifli olurdu.Nasıl buldun diye soracaktım ama bir günde okumandan anladım sanırım
Bende iki günde okurum gözüyle bakmıştım ama üç gün sürdü, kitap ve verdiği mesaj çok güzel özellikle 5. bölümden sonrası benim için daha iyiydi.
Betimlemeler çok çok fazlaydı, karakterlerin hislerinden, duygu değişimlerinden daha fazla bahsedilmiş olsaydı benim için çok daha keyifli olabilirdi.
Yine de farklı bir tat vardı kitapta çok sevdim.
takıyorum kızlar size bugun okumaya yeni başlıyorum.
Okumaya başlarsam hızlanırım diyordum. Hızlanmaya başladım sanırımSüpersin ya hemen bitirmişsin ben de uygulama indirdim kızımı uyuturken (Karanlık olduğu için) uygulama üzerinden okuyorum artık
Katılıyorum, bende oldukça hayal gücümü zorladım. Kitabı bitirdiğimde düşündüm karakterler adına gözümde canlanan sadece; sarı saçlar, lekeli yüz gibi çok çok ufak detaylardı. Bunun daha geniş olmasını yeğlerdim.Aslında kişilerin değişmi üzerine olduğu için dediğin gibi olsa çok daha keyifli olurdu.
Bazı yerlerde hayal gücünü kullanmam gerekti. Son sözü okuyunca taşlar yerine oturdu kafamda.
Sence varoluşta herkesin içinde karanlık bir yan var mı?
Şah & Sultan hala hızına yetişemiyoruz hacım ama yarın yeni bebişler dağıtıma çıkar elime ulaşır bir an evvel bitirmem gerekİyi akşamlar.
Neler okunuyor acaba
Sineklerin tanrısına devamİyi akşamlar.
Neler okunuyor acaba
Bir idam mahkumunun son günü ve Simyacıİyi akşamlar.
Neler okunuyor acaba
Ooo yeni kitaplar sipariş edilmişŞah & Sultan hala hızına yetişemiyoruz hacım ama yarın yeni bebişler dağıtıma çıkar elime ulaşır bir an evvel bitirmem gerek
Ha gayretSineklerin tanrısına devam
Keyifli okumalarBir idam mahkumunun son günü ve Simyacı
Sen şimdi hangi kitaba başlamayı düşünüyorsunOoo yeni kitaplar sipariş edilmiş
Ha gayret
Keyifli okumalar