• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Malesef ya işler yoğun bide çok ağrım var bilgisayar başında da oturamıyorum işkenceye döndü herşey ağrı bazen dehşet oluyo nefes bile aldırmıyo ne ağrısı onu da çözemedim 2-3 gündür musallat oldu.
Sen naptın dersler hafifledi mii 😘

sen test vermedin demi paw. belirti yasiyosan acilen git test yaptır. Allah kolaylık versin gene ne kitlediler sana 🤦

bizim sınav ertelendi galiba pawim. oğlan uyusa gidip çalışcam. hala uyumadı iki saat oldu😒

sen test vermedin demi paw. belirti yasiyosan acilen git test yaptır. Allah kolaylık versin gene ne kitlediler sana 🤦

bizim sınav ertelendi galiba pawim. oğlan uyusa gidip çalışcam. hala uyumadı iki saat oldu😒
Gittim de soğuk algınlığı dediler ona ilaç aldım onlar geçti de kasığımda bi ağrı var sanki kesiyolar dik bile duramıyorum gelince sürekli gelmiyo ama gelince kitliyo 10-15dk.

site yayınlandığı an hepinize atcam bakın ben yaptım bi başıma diye :KK70:

oo baya geç uyuyo kuzucuk mıncırda benim yerime 🥰 ertelenmesi iyi olmuş rahat rahat çalışırsın

Gittim de soğuk algınlığı dediler ona ilaç aldım onlar geçti de kasığımda bi ağrı var sanki kesiyolar dik bile duramıyorum gelince sürekli gelmiyo ama gelince kitliyo 10-15dk.

site yayınlandığı an hepinize atcam bakın ben yaptım bi başıma diye :KK70:

oo baya geç uyuyo kuzucuk mıncırda benim yerime 🥰 ertelenmesi iyi olmuş rahat rahat çalışırsın

bugün uykuya dalamadi pawim. en son kızdım öyle uyudu:D

bence de ver adresi merak ettim siteyi ben baya.

inşallah geçer ya. fıtık falan değildir demi pawim.

bugün uykuya dalamadi pawim. en son kızdım öyle uyudu:KK70:

bence de ver adresi merak ettim siteyi ben baya.

inşallah geçer ya. fıtık falan değildir demi pawim.
Bilmiyorum ki acaba apandistim mi patladı dedim ama eşim o öyle arada yoklamaz hiç duramazdın dedi. Netten baktım idrar yolları enfeksiyonu falan diyo bu kadar şiddetli olur mu bilemedim cuma izin aldım bi kaç gitcem bi bakalım neymiş

iyi bari kızınca uyumuş afacan 😍

Bilmiyorum ki acaba apandistim mi patladı dedim ama eşim o öyle arada yoklamaz hiç duramazdın dedi. Netten baktım idrar yolları enfeksiyonu falan diyo bu kadar şiddetli olur mu bilemedim cuma izin aldım bi kaç gitcem bi bakalım neymiş

iyi bari kızınca uyumuş afacan 😍

aynen enfeksiyon da olabilir. derinlemesine temizlik yaptıysan zorlamış da olabilirsin kendini paw. yaptın mı öyle bişey

İyi geceler, iyi okumalar hanımlar. Ben bir kaç gün aktif olamayabilirim. Hastane işlerimiz var küçük kızıma kemik iliği aspirasyonu yapılacak. Dualarınızi bekliyorum
Rabbim şifasını versin🤲 mutlaka haber ver bize olur mu

Iyi aksamlar kitapkurtlari. Bugun sineklerin tanrisini bitirmeliyim diye girmeye firsat bulamadim. Kitabimi bitirdim hemen geldim buraya.
Sineklerin tanrisini bircok arkadasimiz baslamis. Buna cok sevindim. Kitap hakkindaki yorumlarinizi merak ediyorum🤗🤗
Vayvay 😍 betimleme çok diyordun iyi okumussun 🤭 akıyor sonra ama.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back