- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.011
- 598
- 36
Allah şifa versin canımİyi geceler, iyi okumalar hanımlar. Ben bir kaç gün aktif olamayabilirim. Hastane işlerimiz var küçük kızıma kemik iliği aspirasyonu yapılacak. Dualarınızi bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah şifa versin canımİyi geceler, iyi okumalar hanımlar. Ben bir kaç gün aktif olamayabilirim. Hastane işlerimiz var küçük kızıma kemik iliği aspirasyonu yapılacak. Dualarınızi bekliyorum
Cok gecmis olsun. Allah acil sifa versinİyi geceler, iyi okumalar hanımlar. Ben bir kaç gün aktif olamayabilirim. Hastane işlerimiz var küçük kızıma kemik iliği aspirasyonu yapılacak. Dualarınızi bekliyorum
Keyifli okumalar.Gün içinde okumak için Simyacı' ya başladım bu sabah çok hızlı gidiyor
Barinaklarin kurulmasindan sonra akiyor. Senin nasil gidiyorVayvay betimleme çok diyordun iyi okumussun akıyor sonra ama.
Bende oraları geçtim akıcı şuan inşallahBarinaklarin kurulmasindan sonra akiyor. Senin nasil gidiyor
Hoşgeldiniz aramıza şu an okuduğunuz bir kitap var mı?Ben bu topiği nasıl şimdi görürüm ya? Takipteyim sizi ablalarım ve kardeşlerim.. :)
Hoşgeldiniz aramıza şu an okuduğunuz bir kitap var mı
Orhan Pamuk- Kırmızı Saçlı Kadın 'a başlayacağım bu akşamHoşgeldiniz aramıza şu an okuduğunuz bir kitap var mı?
Okumuştum o kitabı. Akıcı güzel bir kitap. Keyifli okumalarOrhan Pamuk- Kırmızı Saçlı Kadın 'a başlayacağım bu akşam
Teşekkürler şimdilik 40 kitap hedefliyorum. :)Okumuştum o kitabı. Akıcı güzel bir kitap. Keyifli okumalar
Etiketlere eklenmek için 2021 hedefi belirleyip listeye eklemeliyim sizi