- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.011
- 598
- 36
Epey oldu aslında yeni geliyorlarOoo yeni kitaplar sipariş edilmiş
Annenin Duygusal Yokluğu - bu anam için
Beş Sevgi Dili - bu gocam için
Çocuklar için Beş Sevgi Dili - Bu da kızım için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Epey oldu aslında yeni geliyorlarOoo yeni kitaplar sipariş edilmiş
Elifcim kacıncı sayfadasın sineklerin tanrısında nasıl gidiyorSineklerin tanrısına devam
Kitap road runnerı mısın be calciiAçlık - Konut Hamsun başladım
Hani kendineEpey oldu aslında yeni geliyorlar
Annenin Duygusal Yokluğu - bu anam için
Beş Sevgi Dili - bu gocam için
Çocuklar için Beş Sevgi Dili - Bu da kızım için
Benden hızlısı varKitap road runnerı mısın be calcii
11. Bölüme başlayacağım canım. 207. Sayfaydı sanırımElifcim kacıncı sayfadasın sineklerin tanrısında nasıl gidiyor
Benmde yarın biter okudum baya bugün.Ben kesinlikle öneririm. Dün başladım bugün bitti. Okunması bence kolay bir kitap. Bazı yerlerini dehşetle okudum
Ooo süpeer yetişmem gerek yetişmem gerek sizee11. Bölüme başlayacağım canım. 207. Sayfaydı sanırım
Haniiii nerde kim ki oBenden hızlısı var
Sen kaçıncı sayfadasın ki canım. Büyük ihtimal bende yarın okuyamam Cumartesiye kalırOoo süpeer yetişmem gerek yetişmem gerek sizee
Soylesem mi soylemesem mi bilemedim 78 deyim dahaSen kaçıncı sayfadasın ki canım. Büyük ihtimal bende yarın okuyamam Cumartesiye kalır
Kendime de bunları okuduktan sonra sipariş vereceğimHani kendine
Bir ölüme bakistayim bölüm olarak sen nerdesinSen kaçıncı sayfadasın ki canım. Büyük ihtimal bende yarın okuyamam Cumartesiye kalır
@samdanHaniiii nerde kim ki o
Peki alacak gibi misin?Bugun henuz kitabi elime alamadim
Aaaaa @samdan hanımm bravo o zaman darısı basıma inşallah
İki arada bir derede okuyor. Baya hızlı hemdeAaaaa @samdan hanımm bravo o zaman darısı basıma inşallah
Süper ya boyle kişileri cok sevıyorum takdir ediyorum keske en ufak fırsatta bende hemen alabilsem alışacagım ama bu topikle birlikte eminimİki arada bir derede okuyor. Baya hızlı hemde