- 14 Haziran 2019
- 13.340
- 47.125
- 598
Bitir bitir çok iyi olurBen yarın iki kitabımıda bitirdimmi tamammdirrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bitir bitir çok iyi olurBen yarın iki kitabımıda bitirdimmi tamammdirrr
Ben bile okuduğuma göre sen de hızlanırsın mutlakaSüper ya boyle kişileri cok sevıyorum takdir ediyorum keske en ufak fırsatta bende hemen alabilsem alışacagım ama bu topikle birlikte eminim
Sen bile miii ooo once sana sonra samdana yetişmem gerek benımBen bile okuduğuma göre sen de hızlanırsın mutlaka
Kuzu ya yarın iş varmı yoksa hafta sonuyla birleşir bitirirsinBitir bitir çok iyi olur
Hafta sonuna bitiririm inşallah zaten çiçeğim ama ben bır gunde hemen bıtirmek istiyorumKuzu ya yarın iş varmı yoksa hafta sonuyla birleşir bitirirsin
Kedi rahat vermiyormu yoksaHafta sonuna bitiririm inşallah zaten çiçeğim ama ben bır gunde hemen bıtirmek istiyorum
Oda var kitap okurken gelip yatmasını pek sever sahi dogru ya ondan okuyamıyorum benKedi rahat vermiyormu yoksa
Sineklerin Tanrısı bitti. Açlık'a başladım bile
Canım zaten 90 lardan sonra açılıyor konuSoylesem mi soylemesem mi bilemedim 78 deyim daha
Oo ozaman 90 ı gectikten sonra rahatım demektirCanım zaten 90 lardan sonra açılıyor konu
Ufagi yeni sallamaya basladim. Hemen uyursa 1 saat okuyacagimPeki alacak gibi misin?
Sineklerin Tanrısını okumuştum ama Açlık okumadım güzelse ben de alayım. Açlık Oyunlarını okumuştum o sayılır mıSineklerin Tanrısı bitti. Açlık'a başladım bile
Bu hangi kitaptı kuzucuk kacırmısım
Okudum canım ben oraları kaya kale deyimBir ölüme bakistayim bölüm olarak sen nerdesin
Sayılır sayılır bende okumustum sayalımSineklerin Tanrısını okumuştum ama Açlık okumadım güzelse ben de alayım. Açlık Oyunlarını okumuştum o sayılır mı
Sonuçta ikisinde de aç kişiler varSineklerin Tanrısını okumuştum ama Açlık okumadım güzelse ben de alayım. Açlık Oyunlarını okumuştum o sayılır mı
Bence oku ben dün başlayıp bugün bitirdim filmi de varmış sanırımKizlar bugun burayi hic takip edemedim. Sineklerin tanrısından cok bahsedilmis, onu gordum hep ben de okumadim o kitabi, subatta okurum artik kismetse
Bende deniz kabugundaym smdiOkudum canım ben oraları kaya kale deyim