Cevabiniz için çok teşekkür ederim. Depresyonda oldugumu farkediyorum iki küçük cocukla yalniz ugrasmak beni bunaltiyor.cocuklarin sikintilari da yukumu artırıyor. Dun gece sağlık ocagina vitamin vs için test vermeyi düşünüyordum bende.
Şimdilik ancak oraya gidebilirim. Çocuklar için esim isten cok izin aldi

sağlık ocağı insülin direnci ve d vitamini testi yapmıyor bildiğim kadarıyla... En azından bizim buradakiler yapmıyor. Ama B12 falan yapıyor. Sizin için bir başlangıç olur. Aile hekimi sizi yönlendirir.

okurken gözlerim doldu valla baktebrik ederim darısı bana diyerekten diğer konuya geçiyorum.bu samimi yazı içinde teşekkür ediyorum

ne kadar güzel anlatmışsınız..inanmak önemli.sanırım inancımı uzun zaman önce kaybettim..aylardır toparlanamıyorum.

bu söylediklerinizi 3 aydır ağır bir şekilde yaşıyorum.terapiye başladım bu yüzden..sizi çok iyi anlıyorum..muhtemelen altında yatan baska bir sorun var sizinde.depresyon yeme bozukluğunu tetikliyor.yeme bozukluğu da depresyonu.

Bebeğini kocaman öpüyorum öncelikle .
Emziren bir annenin ilk 6 ay diyet içinde bulunmasını doğru bulmuyorum .
elbette bu aşırı karbonhidrat , cips , kola , pastalar , hamur işleri yemen demek değil.
çok daha sağlıklı ve sık beslenmelisin bence .

12 takım 7. takım olarak kardeş takımımız bizim
Umarım hedefine kısa sürede sağlıkla ulaşırsın

Bugün 3. Günüm tarti - 1 :)))

Şu an durum ne ?

okurken gözlerim doldu valla baktebrik ederim darısı bana diyerekten diğer konuya geçiyorum.bu samimi yazı içinde teşekkür ediyorum

Rica ederim .... umarım en kısa sürede sende darısını başınla beraber kabul edersin hayatında

ne kadar güzel anlatmışsınız..inanmak önemli.sanırım inancımı uzun zaman önce kaybettim..aylardır toparlanamıyorum.

Zor olan bir şey yok . karar vermek ve sabırlı olmak .
sonrası zaten çorap söküğü .

belki çok fazla yemek odaklı yaşıyoruz bunu kaldırabilirsek hayatımızdan ......

Tesekkür ederim hedefime ulasana kadar devam edicem idolumsun

Tebrik ediyorum seni Ausencia . Super walla
Ben Nisan basinda basladim diyete, 8 kilo verdim 2 ayda.
Hislerini ,yaptiklarini okumak gercekten motive etti. Hani şu hep ulasilmaz zannettigim o hedefin o kadar da imkansiz olmadigini hatirlattin,tesekkurler.

Süper ... sen zaten 2 ayda 8 kilo ile kendi motiveni gayet başarı ile yapmışsın ... benden de bir nebze katkı oldu ise ne mutlu ..

Hadi bakalım , yolun kısa mı uzun mu daha bilmiyorum ama yola devam

Ausencia 69. 500 oldum.artık 6. takımda yarışıyorum.yola devam pes etmek yok hedefe yaklaşıyorum.

çok sevindim canım ... aynen devam ... takımlarda olman ayrıca iyi olmuş ... 6. takım bizim takımla kardeş takım zaten

Göbek ve Simitleri İnceltmek İçin (spor sonrası)

Yarım Bardak Light süt
Yarım bardak su
1 yemek kaşığı süt tozu (kahve beyazlatıcı değil)
1 çay kaşığı toz tarçın

Toksin ve Ödem Atıcı

1 orta boy kırmızı pancar
1 yeşil elma
1 çay kaşığı zeytin yağı
2-3 adet havuç

pancar elma havuç katı meyve sıkacağından geçirilir , z.yağı eklenir .

Bağırsak Temizleyici

1 çay bardağı sade kefir
1 çay kaşığı keten tohumu yağı

Turbo Yağ Yakıcı İçecek

400 ml su
1 yk bal
1yk limon suyu
2 dilim taze zencefil
1/2 çay kaşığı zerdeçal
1/2 çay kaşığı anason
1/2 çay kaşığı karabiber

Karıştır ve ısıt . SADECE ISIT KAYNATMA.

Metabolizma çalışsın ... yağlar yansın

M mirayhanim

Enerjiniz super,masallah
Allah daim etsin
Tesekkurler

Devam
Ramazanda spora başta devam ettim ama misafir yoğunluğu çok olunca spor kaldı ama diyete devam. 10 kilo verdim toplamda

Süpersinnnnn .
Bayrama hazırız o zamann :)
Bak o 10 kilonun iltifatları gelsin hele seni epeydir görmeyenlerden ..tafından yenmiyor :)

Devam
Ramazanda spora başta devam ettim ama misafir yoğunluğu çok olunca spor kaldı ama diyete devam. 10 kilo verdim toplamda
çok çok tebrik ediyorum. Ben ramazanda kilo almadığıma şükrediyorum sadece çünkü spor yapmadım. İftardan sonra sofrayı toplayacak dahi takatim kalmıyor....

Süpersinnnnn .
Bayrama hazırız o zamann :)
Bak o 10 kilonun iltifatları gelsin hele seni epeydir görmeyenlerden ..tafından yenmiyor :)
Peki şunu merak etttim kaçamak yapınca ne yapacağız ya da şöyle sorayım hergün 2 kare bitter falan serbest değil mi yada bir iki tane cips. Teşekkürler bu arada yazılarınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…