Hoşçakal 30 Kilo ... !

Valla süpersin senin sayende kendime dahada güvendim iki haftadır diyetteyim 4 kilo verdim simdi senin başarını okudum dahada heveslendim bu arada 81dim şu an 77 kiloyum hedef 60 emziriyorum ilk hafta çok zorlandım ama şimdi alıştım ins hedefime ulaşcam :)

teşekkürler ... inan bana zor değil ..

sadece istikrar ve sabır . çokta değil bakıyorum da koca koca kilolar , ömrüden harcadığım 6 ay ... zaten geçecek 0 6 ay .. :)

hadi bakalım , hevesin geçmesin

Sizi tebrik ederimmm.

Açlık siz de de baş ağrısı yapıyor mu ya

Açlık değildir o .vücur karbonhidrat yoksunluğunda baş ağrısı yapar .
o yüzden diyetteyiz diye karbonu direkt kesmemek önemli ..hem de kas kaybı yaşanmasın diye.
doğru karbon alımı , sık ama abartısız öğünlerle , su içimine dikkat ederek , baş ağrısını ortadan kaldırabilirsin

Sizi tebrik ederimmm.

çook teşekkürler

Merhaba bende yorumlar dahil hepsini okudum tebrik ediyorum sizi. Azim iste ben dogumdan sonra 10 kilo kadar aldim tersi oldu. Insallah bugünden itibaren basliyorum. 77 Kiloyum yapisti kaldi bugun yaklaşık 3 lt su ictim sporumuda yaparsam motive olacagim inşallah

Bu arada spor olarak ne yaptınız ??

leslie ile başladım 3 mil ama beni çok sarmadı .

son dönemde ve korumada ... interval kardiyo yapıyorum . ister koşu , ister kondisyon bisikletinde ... tempo arttırıp yavaşlatarak ..
ve pilates ...
mutlaka sporumu plank ile bitiyorum .. 30 sn lik 3 er duruşla başladım ... şimdi 2 dk ya yakın 5 er plank ..
zaman zaman netten squat videoları ..
ve gün aşırı ağırlık kol çalışması .

ben bu sporlarla kilo vermedim ama bunlar zaten 60 lara gelince başladı :)

Valla plank squat Leslie bunları hic duymamistim bile. Arastirip ogrenirim ins.
4 yıldır sürekli zayıflamaya çalışıyorum. Sadece iki kez iki ay diyet yaptım oda hamileyken şeker sebebiyle. Doğumdan sonra çıldırmış gibi abur cubur midem bulanincaya kadar. Bazen normal yatar gece müthiş bir mide bulantısı ile kalkıp yarın asla yemiycem deyip sabah kahvaltı bile yapmadan yine deli gibi yemisimdir
Bende birde herseyi bitirme arzusu var. Iki saat sonra canım ister diyemiyorum.
Iki hafta sonra okula gitmem gerekiyor. Resmen çocuklardan arkadaşlardan utanıyorum.
Bugun 4. Gunum abur cubursuz. Ama yemek olayinda ciddi bir diyetim yok malesef. Bunda bile sutum azaldi cok Üzgünüm. Bir taraftan da diyetle ilgili olmadigini kendiluginden azalacagini düşünüyorum. Bebegim henuz iki buçuk aylık. 52 kiloydum. Boyum 155. Ilk hamileligimde. Su an 65 kiloyum. Kendimi biliyorum. En fazla 21 gun yapıyorum. 4/5 kilo veriyorum sobra iki haftada hepsini alıyorum. Nasilsa veriyorum diyorum

canı gönülden tebrik ediyorum ben de sürekli bir azimle başlayıp 2 3 gün sonra bırakıyorum en son 77'i de gördüm ve çok korktum eşim benim kilomdasın dedi yadün tekrar başladım seni okudum gaza geleyim diye bide 12 takıma girdim inşallah bu defa ben de başaracam

Dansmis zumba. Malesef dans konusunda ciddi yeteneksizligim var. Leslie deki basit adımları bile zor anladım diyebilirim

Merhaba... Size bir doktora özellikle bir endokrinoloji uzmanına gitmenizi tavsiye edebilir miyim? Hamileliğim sonrası ben de benzer birşey yaşadım. Ama doktora gitmedim. Çok hızlı kilo aldım. Doktora gitmek şimdi aklıma geldi.. Çeşitli vitamin eksiklikleri ve insülin direnci çıktı. Özellikle D vitamini eksikliği çok etkiliyor. Bunu da ilaç kullanıp zihniniz açılınca fark ediyorsunuz. D vitamini eksikliğinin en önemli sonucu depresyonmuş. Bunun sonucu da aşırı yeme isteği... İnsan depresyonda olduğunu bile fark etmiyor. Depresyondan çıktıktan sonra fark ediyorsunuz... Sizin gibi yeni doğum yapmış birinin vitamin eksikliği olması gayet normal... Ayrıca çok ağır bir diyet yapmazsanız sütünüz azalmaz. Sütü azaltan şey strestir. çok yedim, kilo aldım stresi bile sütünüzü azaltacaktır. Bence bir doktora ve diyetisyene başvurun sütünüzü azaltmadan hatta çoğaltarak uygulayabileceğiniz bir diyet vardır....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…