- 23 Mayıs 2011
- 3.731
- 3.979
Devam
Ramazanda spora başta devam ettim ama misafir yoğunluğu çok olunca spor kaldı ama diyete devam. 10 kilo verdim toplamda
maşallah süpersin .sadece ramazanda mı verdin 10 kg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devam
Ramazanda spora başta devam ettim ama misafir yoğunluğu çok olunca spor kaldı ama diyete devam. 10 kilo verdim toplamda
Açıkcası ben haftada 1 kilo hedefimi yakalayamadığım için üzülüyorum. Tabi geç olsun güç olmasın kısmı da var tabi.henüz kıyafetlerimde çok da bi fark hissetmiyorum çünkü çoooooook kilo almıştım,ancak normal geldilerSüpersinnnnn .
Bayrama hazırız o zamann :)
Bak o 10 kilonun iltifatları gelsin hele seni epeydir görmeyenlerden ..tafından yenmiyor :)
Yok canııııııım,nerde. Hem öyle 1 ayda verilen kilonun ben zulüm olduğunu düşünüyorum. Haftada 1 çok ideal eğer verebilirsem amsterdam12maşallah süpersin .sadece ramazanda mı verdin 10 kg
Tesekkurler C cangulkayaçok çok tebrik ediyorum. Ben ramazanda kilo almadığıma şükrediyorum sadece çünkü spor yapmadım. İftardan sonra sofrayı toplayacak dahi takatim kalmıyor....
Peki şunu merak etttim kaçamak yapınca ne yapacağız ya da şöyle sorayım hergün 2 kare bitter falan serbest değil mi yada bir iki tane cips. Teşekkürler bu arada yazılarınız için
Açıkcası ben haftada 1 kilo hedefimi yakalayamadığım için üzülüyorum. Tabi geç olsun güç olmasın kısmı da var tabi.henüz kıyafetlerimde çok da bi fark hissetmiyorum çünkü çoooooook kilo almıştım,ancak normal geldiler
Son 2 haftadır sporu çok düzenli yapamadığım için çok da veremiyorum sanırım.
Düzenli bir diyette ortalama haftada 600-700 gr ... ayda 3 kilo hiçte fena değildir ve işlerin gayet yolunda gittiğini gösterir , özellikle 60-79 kilo aralığı diyelim ...
elbette kilo çok olunca mesela 100 kiloda ayda 4-5 kilo min . beklenir .
Bence gr.lara takılma ... gidiyor mu gidiyor ? diyet yapmasan bu da gitmeyecek ve yerine artılar gelecek böyle düşün
Ben spor ve diyet birlikteliginde guzel motive olmustum. Bu ara sporsuz kalinca ve haliyle kilom takilinca motivasyonum biraz dustu. Bayram sonrasi tekrar gumbur gumbur baslamam lazim. Allah gonlume versin o arzuyu,sizde amin deyin
Şaka gibi ama nerdeyse ağlıcaktım.. tebrik ediyorum. .
Ausencia ,bı çayları ne sıklıkla nasıl kullanmak gerek. Bitki çayı gibi mi yapıp içiyodun yoksa öğün yerine mi?Göbek ve Simitleri İnceltmek İçin (spor sonrası)
Yarım Bardak Light süt
Yarım bardak su
1 yemek kaşığı süt tozu (kahve beyazlatıcı değil)
1 çay kaşığı toz tarçın
Toksin ve Ödem Atıcı
1 orta boy kırmızı pancar
1 yeşil elma
1 çay kaşığı zeytin yağı
2-3 adet havuç
pancar elma havuç katı meyve sıkacağından geçirilir , z.yağı eklenir .
Bağırsak Temizleyici
1 çay bardağı sade kefir
1 çay kaşığı keten tohumu yağı
Turbo Yağ Yakıcı İçecek
400 ml su
1 yk bal
1yk limon suyu
2 dilim taze zencefil
1/2 çay kaşığı zerdeçal
1/2 çay kaşığı anason
1/2 çay kaşığı karabiber
Karıştır ve ısıt . SADECE ISIT KAYNATMA.
Metabolizma çalışsın ... yağlar yansın
M mirayhanim
Ausencia ,bı çayları ne sıklıkla nasıl kullanmak gerek. Bitki çayı gibi mi yapıp içiyodun yoksa öğün yerine mi?
Şu detoks olayını da çok duydum ama nasıl yapılır hiiiiiiç bilmiyorum
Ausencia ,aloe vera hakkinda ne dusunuyosun? Var mi bi bilgin? Ben hazir karisim olarak degil de bitkisinden cayini yapsam mi diye dusunuyorum
Kaptanım Super bi yazı olmuş bekliyordum yazmanı
Maşallah kaptanımiza
Tebrik ederim 30 kg vermek kolay olmasa gerek.Demekki azim ve inanmakla herşey mümkünmüş.Verdiğiniz kiloları tekrar almamaya özen gösterin kilo verenlerde bu tarz problemler oluyor.Sağlıklı mutlu bir yaşam dilerim.
Kutulanmış değil Ausencia
Bitkisi doğruca,jelini limon ve suyla karıştırarak yapılıyormuş.
Bende hep uzak durdum öyle kutulu şeylerden,zaten niyetim öyle birden 5 -10 kilo vermek değil;bitki çayları gibi tüketsem mi diye düşündüm. Fikrini merak ettim
Ausencia Canım Merhaba, öncelikle seni tebrik ediyorum azminden dolayı
Bende bu sabah diyete başlayanlardanım :) boyum 1.70 kilom 74-75 arası değişiyor. Hedefim başlangıçta 69'u görmek Aslında bakıldığında kimse 75 kilo olduğuma inanmıyor ama ben artık eski pantolonlarıma giremeyince ve göğüslerim 90 olunca dedimki zayıflamam lazım
Öğünlerim aslında düzenli fakat aradaki kaçamakları çok abartıyorum çok abur cubur yiyorum. Bu sabahki kahvaltımda haşlanmış bir yumurta beyazı, biraz peynir,5 zeytin,iki taze soğan,yarım domates , yarım salatalık ve üzerine bol pul biber bol limon,1 dilim tb ekmeği ve yanında şeker atıyorum diye çay içmedim melisa çayı içtim onada limon sıktım.
Öğlen arası işyerinde ne sebze yemeği çıkarsa veya bakliyat bir tabak ondan ve bir kase çorba içeceğim. Akşam için evde düzeni oturtamadım çoğu zaman sipariş veriyoruz ya da makarna falan yapıyoruz.
Bu akşamı mesela nar ekşisiz dürüm çiğköfte ile atlatsam olur mu sence ??
Bir de günde 3 litreye yakın su içiyorum. Ah şu aradaki çikolatalarım dondurmalarım olmasa (Uzun oldu sanırım kusura bakma)
Aus bunu ancak görebildi .
Canım zaten sorunun nerde olduğunu yazmışsın .. Ahhhh o abur cuburlar ... eve girmeyecek , markette reyonlarına uğranmayacak .. çare bu .
Vermen gereken devasa kilo olmadığı için , açık söylüyorum bunları kesmeden o iş zor ...
Ve akşaaaam .. . hazır söylüyorsan ... ızgara köfte / tavuk şiş / sade döner ... vs .. yani öyle pizza , lahmacun , pide vs asla !
Ya da üşenmeyip :) kocaman bir salata yapacaksın akşamları , içine bazen peynir , bazen ton balığı ...