Hoşçakal 30 Kilo ... !

Diyetisyen menüleri kolaydır ... zorlamaz seni .
Yeteer ki istikrarlı ol .
Eeee spor şahaneeeee zaten.
Hadi bak en güzel aylar şimdi ... şubat mart nisana kadar sık dişini ... baharda yeni bir sen ol .

Ara Ara sizi rahatsız ederim motivasyon konusunda :)

Harika... Şimid tekrar hamilesnz sanırım kaç ile hamile kaldınz ve şuan kaçsnz

Ausencia tebrik ederimm yazınızı kendim yaşamış gibi okuıdum.Ben de neler neler çektim insan 2 kez 65 67 kilolara düşüp nasıl 135 e kadar tırmanır ondan snra en son 112 yi gördüm şuan 78 kiloyum bu sefer kilomu koruyorum şükürler olsun kilo problemi herkeste aynı travmalar yaratıyor malesef ilk okulda lisede hep dalga konusuydum şimdi gören tanımıyor beni.Senin hislerin bana da çok yakın 10 kilom kaldı yaz geldi inşallah onuda halledeceğim :)

Şu saatte midem guruldarken icerde halaylar cekilirken şu yazın o kadar iyi geldiki

Cok sagduyulu bir yaziydi okurken seni anlayabilmek kendini gorebilmek iyi hissettirdi.hayatta kilo verme basarisi yasayanlardanim ama neyazikki bir kac yil sonra gene aldim.simdi gene hadi sil bastan diyerek basliyorum.insallah saglikla ve mutlulukla yeni bedeninde guzel gunler yasarsin .

Merhaba, ben de 3 ayda 48 bedenden 42 bedene düştüm Donlarım ayağımdan düşüyor

Ben diyet yapmadım, günde 20 binden fazla adım attım ve çok su içtim
Daha da veriyorum darısı sizlerin başına

sımdı ne durumdasınız cok merak ettım konu 2017 konusu ama bugun bana denk geldı ve umut oldu buraya tarıhı not duselım ve baslayalım eksıler geldıkce yazmak umuduyla...11.8.2022-03:33

Kendimi gördüğüm pek çok nokta varmış sizin hikayenizde, artık zamanı geldi sanırım başlamanın... <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…