Cevabiniz için çok teşekkür ederim. Depresyonda oldugumu farkediyorum iki küçük cocukla yalniz ugrasmak beni bunaltiyor.cocuklarin sikintilari da yukumu artırıyor. Dun gece sağlık ocagina vitamin vs için test vermeyi düşünüyordum bende.Merhaba... Size bir doktora özellikle bir endokrinoloji uzmanına gitmenizi tavsiye edebilir miyim? Hamileliğim sonrası ben de benzer birşey yaşadım. Ama doktora gitmedim. Çok hızlı kilo aldım. Doktora gitmek şimdi aklıma geldi.. Çeşitli vitamin eksiklikleri ve insülin direnci çıktı. Özellikle D vitamini eksikliği çok etkiliyor. Bunu da ilaç kullanıp zihniniz açılınca fark ediyorsunuz. D vitamini eksikliğinin en önemli sonucu depresyonmuş. Bunun sonucu da aşırı yeme isteği... İnsan depresyonda olduğunu bile fark etmiyor. Depresyondan çıktıktan sonra fark ediyorsunuz... Sizin gibi yeni doğum yapmış birinin vitamin eksikliği olması gayet normal... Ayrıca çok ağır bir diyet yapmazsanız sütünüz azalmaz. Sütü azaltan şey strestir. çok yedim, kilo aldım stresi bile sütünüzü azaltacaktır. Bence bir doktora ve diyetisyene başvurun sütünüzü azaltmadan hatta çoğaltarak uygulayabileceğiniz bir diyet vardır....
Şimdilik ancak oraya gidebilirim. Çocuklar için esim isten cok izin aldi