-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
İyi dayanmışsın :)Ben ilk 4 sene ne komsu ne markete gitmedim.pazara barenar cikardik ustbas almaya beraber annesiyle bile hic bi yere gondermezdi
Olsun canım ,ağzınızın tadı bozulmasın da :)Lop lop yag bosuna olmuyo bende yedigimin hakkini veriyo :))
Ben öyle birini sevdim ki mi :)@JustPeace. Durumunda yazan söz sanki benim icin yazılmış...
Sabrin sonu selametİyi dayanmışsın :)
EvetttBen öyle birini sevdim ki mi :)
Amin hepimizinOlsun canım ,ağzınızın tadı bozulmasın da :)
@JustPeace. Durumunda yazan söz sanki benim icin yazılmış...
Biri gelip beni öldürsün nolurdinle o zmn :) sözleri de uyumlu :)
Noldu canım :/Biri gelip beni öldürsün nolur
Yazdim az önce canimNoldu canım :/
Sana birtek şey söyleyebilirim, Aşk 'da bir yere kadar...Yazdim az önce canim
3 senedir beraberiz benimde Aşkım buraya kadar sanırım artık kötü yanları bana ağır geliyor görmezden gelemiyorum alttan alamıyorum..Sana birtek şey söyleyebilirim, Aşk 'da bir yere kadar...
İler de köz olacağına ,belki de şimdi ki kararlar daha önemli3 senedir beraberiz benimde Aşkım buraya kadar sanırım artık kötü yanları bana ağır geliyor görmezden gelemiyorum alttan alamıyorum..
Boğazım düğüm düğüm aglayamiyorum.. Daha önce bi nişan daha bozuldu benim tekrar ayni şeyleri yaşamaktan korkuyorum.İler de köz olacağına ,belki de şimdi ki kararlar daha önemli
Konuşmak istersen konuşabiliriz ,emin ol nişan o kadar acı değil...Boğazım düğüm düğüm aglayamiyorum.. Daha önce bi nişan daha bozuldu benim tekrar ayni şeyleri yaşamaktan korkuyorum.
Tabi ki isterim.. Midem bulanıyor kusacak gibiyim.. Kafayi siyirmak üzereyim daraliyorum..Konuşmak istersen konuşabiliriz ,emin ol nişan o kadar acı değil...
Kuzum kendini yıkma ne olurTabi ki isterim.. Midem bulanıyor kusacak gibiyim.. Kafayi siyirmak üzereyim daraliyorum..