- 16 Ekim 2016
- 7.414
- 45.914
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Selaaaam Tenceresiz kaldim anne etiketlemisin yeni gordum canim topikin hayirli olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa en son ki kavgamiz mesela daha önceden nisanlanip ayrıldığımi yuzume vuruyor buna tahammul edemiyorum
Sen bu adamla evlenmek için 2 kere düşün... yada kendinden ödün verme bastan cizgilerini koy... yoksa ilerde sorunlu zor ve yıpratıcı bi evlilik seni bekliyorSinir zaten hatsafhada kendi kafasina giren en doğrusudur baska hic birseye inanci yok ufak tefek seylerdeb kavga ederiz ben aramazsam hayatta aramaz sucluysa arar ama sucunu da hic bi zaman kabul etmez cok aşırı kıskanç otursam daha sayarim sanırım... Bi okadarda iyi yönleri var ama artik kotu tarafi beni boğuyor
Ben herifi bosayip geleyim bi snSen bu adamla evlenmek için 2 kere düşün... yada kendinden ödün verme bastan cizgilerini koy... yoksa ilerde sorunlu zor ve yıpratıcı bi evlilik seni bekliyor
Nişanlanıp ayrıldıgını yüz verirsen bundan sonra 547483 kez daha vurur yüzüne..
zorlamı nişanlandın bile bile kabul etti ki dogal bişey insanlar evlenip boşanıyo neyin kafasını yaşıyo ?
Sinirli ve dedigim dedikse sürekli alttan alan sen olacaksın sürekli idare eden sen olacaksın kıskançlıkta eger fazla dozdaysa evlenip eve kapanmaya hazır ol
Bensiz olur muuuKiz D darkrose35 sendemi burdasin
Bacim gordunmu aklin yolu birBen herifi bosayip geleyim bi sn
Ben hayat tecrübemden yorumladım boşarmısın boşamazmısın halaymı çekersin sen bilirsinBen herifi bosayip geleyim bi sn
Hayırlısı demekten baska bisey diyemiyorum inan içim ağlıyor zamana bıraktım olursa olur olmazsa 35deb aşağı evlenmiyorum yeminleBacim gordunmu aklin yolu bir
Abe sukayim büle aşkin izdirabina beaBen hayat tecrübemden yorumladım boşarmısın boşamazmısın halaymı çekersin sen bilirsin
Kuzum hersey ortada ama simdi ask mask diyosunda evlenince hepsi hikaye olup gercekler suratina tokat atarHayırlısı demekten baska bisey diyemiyorum inan içim ağlıyor zamana bıraktım olursa olur olmazsa 35deb aşağı evlenmiyorum yeminle
:) Gızzz naptın sennn ,en son durum ne ?Abe sukayim büle aşkin izdirabina bea
Ben benim siz kimsiniz yauuvVay arkadas ne cene varmis ozet gecin kim kimdir nedir
@nisankraliçesi 'ni etiketledim henüz gelmedi, senin adını çıkaramadım ,aklım da kaldıydı :) aşkı unuttuk ellam :)))Kuzum hersey ortada ama simdi ask mask diyosunda evlenince hepsi hikaye olup gercekler suratina tokat atar
Bende ben oluyorum o vakitBen benim siz kimsiniz yauuv
ve sohbet biter....Bende ben oluyorum o vakit