- 3 Şubat 2011
- 8.051
- 24.548
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Eşimi gördüm sanki kaç kaçSinir zaten hatsafhada kendi kafasina giren en doğrusudur baska hic birseye inanci yok ufak tefek seylerdeb kavga ederiz ben aramazsam hayatta aramaz sucluysa arar ama sucunu da hic bi zaman kabul etmez cok aşırı kıskanç otursam daha sayarim sanırım... Bi okadarda iyi yönleri var ama artik kotu tarafi beni boğuyor
Hani bir laf var aklima gelmedi ev sahibiyle alakali onun gibi .yapmamaui birak bana hazirlamadilar diye ayaklaniyorun :)Kız sen ev sahibisin sen bize hazirlycan
Kiskanc olmayan erkek yokki yaaEşimi gördüm sanki kaç kaç
O şehir'lerle az çok bağım var canım :) gelirim zaman zaman :)Aslen konya ama izmir de yaşıyorum dogma büyüme:)
Annem naptın sen benim ex'i tarif ettin ,düzelir ha düzelir dedik evlendik sonuç boşandık :/Sinir zaten hatsafhada kendi kafasina giren en doğrusudur baska hic birseye inanci yok ufak tefek seylerdeb kavga ederiz ben aramazsam hayatta aramaz sucluysa arar ama sucunu da hic bi zaman kabul etmez cok aşırı kıskanç otursam daha sayarim sanırım... Bi okadarda iyi yönleri var ama artik kotu tarafi beni boğuyor
Ne istersin bal kaymak ,yanına katmer ohh misss :))Hala kahvaltim hazir degil mi
Sabah kahvaltisinde bi kahmak yoktu esim katmer almis gelmisNe istersin bal kaymak ,yanına katmer ohh misss :))
Beklerim.Canım çay kahve içeriz tmm:) ne bağın var pekiO şehir'lerle az çok bağım var canım :) gelirim zaman zaman :)
KimleriSöz verdim geldim. ... ama kimleri görüyorum burda...
Gel tatlım ben yarın hazirlarim sana börek de açarımHerkes kacti hani kahvaltim deyince tamam bugunde ben hazirlarim
Kaçakları..Kimleri
Yok kız bizimki farklı onun nişanlısı da aynı beni örnek alsın valla çok çektim :)-Kiskanc olmayan erkek yokki yaa
Hemen geligorum peynirli olsun cayimda 3 sekerli ohhh ohhhGel tatlım ben yarın hazirlarim sana börek de açarım
Kim o kaçaklar alla alla =)Kaçakları..
Kiskanclikta benim esminin ustune tanimamYok kız bizimki farklı onun nişanlısı da aynı beni örnek alsın valla çok çektim :)-
Tmm canım olur bin gel uçağaHemen geligorum peynirli olsun cayimda 3 sekerli ohhh ohhh