- 3 Şubat 2011
- 8.051
- 24.548
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Kapı dışarı çıkarmıyor mu yoksa :)-Kiskanclikta benim esminin ustune tanimam
Ucak mi nerdesin ki sen ehliyetim var araba bulrsam hemen geleyimTmm canım olur bin gel uçağa
Ben ilk 4 sene ne komsu ne markete gitmedim.pazara barenar cikardik ustbas almaya beraber annesiyle bile hic bi yere gondermezdiKapı dışarı çıkarmıyor mu yoksa :)-
İzmir sen nerdesin =) bin gel canım arabana daha iyi olurUcak mi nerdesin ki sen ehliyetim var araba bulrsam hemen geleyim
Offff benim kocama şükür mu etsemBen ilk 4 sene ne komsu ne markete gitmedim.pazara barenar cikardik ustbas almaya beraber annesiyle bile hic bi yere gondermezdi
Noldu kizKafayı yemek üzereyim..
Buyrun burdan yakın bir tartışma daha yaşadık..Noldu kiz
Kresi cekip araba alalim hemen geliyorumİzmir sen nerdesin =) bin gel canım arabana daha iyi olur
Hayırdır konu neBuyrun burdan yakın bir tartışma daha yaşadık..
Ya beterin beteri var terziye gezmeye bilegondermiyordu ne zaman istersen beraner gideriz diyordu.ta ki 2. Oglum oldu ev degistirdik o aman..ilk evlendigimde balkona patates sogab almaya pardesuyle cikiyordumOffff benim kocama şükür mu etsemnasıl dayandin yaa
Evet eşine şöyle alsın çocukları gwzdirirsin=)Kresi cekip araba alalim hemen geliyorum
Ev borcu bitti sira ona geldi insEvet eşine şöyle alsın çocukları gwzdirirsin=)
Abooo çok fena ya amann benim kocam iyiymis yine ama ben dinlemiyodum gitme diyordu bastiriyodum gitcem diye kavga ediyordukYa beterin beteri var terziye gezmeye bilegondermiyordu ne zaman istersen beraner gideriz diyordu.ta ki 2. Oglum oldu ev degistirdik o aman..ilk evlendigimde balkona patates sogab almaya pardesuyle cikiyordum
İnşallah canım Allah bize de nasip etsin evEv borcu bitti sira ona geldi ins
Düğün dernek konusu.. Üvey abim defalarca annemide fikleyip düğün diye beraber kafamizin etini yemislerdi. Aşırı derece bunaltmislardi nisanlimin o konuda hayatta hakkini yiyemem asiri derecw caliskan ve düğün icin uğraşıyor.. Az önce tesadüf kayinpederim geldi abim düğün konusunu konusunu acti yine ve kp bize zerre yardimi olmayan bir insan surekli nisanlimi gömdü ben yapacam o yanasmiyor vs dünya kadar laf söyledi simdi gitti bende aradim ilk benden duysun boyle boyle diye bu da bu sefer kudurdu gelecek bana laf yapacak ben bilmiyomuyum düğün yapılacağını niye bu kadar usteliyorlar.. Ooofff iki arada bi deredeyim bıktım bunaldim artık napacagimi bilemez haldeyimHayırdır konu ne
Yok eger ustelersen daha da inat ederd bu sefer kavgaya donusur bizimki.inatci fazlaca.inat etme simdi fizana gonderir cani isterseAbooo çok fena ya amann benim kocam iyiymis yine ama ben dinlemiyodum gitme diyordu bastiriyodum gitcem diye kavga ediyorduk
Heeee ondan geldi klavyeme katmer harfleri ,kızzz bir de anlatmaz mı yemişte ,afiyet olsun :))Sabah kahvaltisinde bi kahmak yoktu esim katmer almis gelmis
Lop lop yag bosuna olmuyo bende yedigimin hakkini veriyo :))Heeee ondan geldi klavyeme katmer harfleri ,kızzz bir de anlatmaz mı yemişte ,afiyet olsun :))