hoş sohbet tanışma vs...

Offff benim kocama şükür mu etsem nasıl dayandin yaa
Ya beterin beteri var terziye gezmeye bilegondermiyordu ne zaman istersen beraner gideriz diyordu.ta ki 2. Oglum oldu ev degistirdik o aman..ilk evlendigimde balkona patates sogab almaya pardesuyle cikiyordum

Ya beterin beteri var terziye gezmeye bilegondermiyordu ne zaman istersen beraner gideriz diyordu.ta ki 2. Oglum oldu ev degistirdik o aman..ilk evlendigimde balkona patates sogab almaya pardesuyle cikiyordum
Abooo çok fena ya amann benim kocam iyiymis yine ama ben dinlemiyodum gitme diyordu bastiriyodum gitcem diye kavga ediyorduk

Hayırdır konu ne
Düğün dernek konusu.. Üvey abim defalarca annemide fikleyip düğün diye beraber kafamizin etini yemislerdi. Aşırı derece bunaltmislardi nisanlimin o konuda hayatta hakkini yiyemem asiri derecw caliskan ve düğün icin uğraşıyor.. Az önce tesadüf kayinpederim geldi abim düğün konusunu konusunu acti yine ve kp bize zerre yardimi olmayan bir insan surekli nisanlimi gömdü ben yapacam o yanasmiyor vs dünya kadar laf söyledi simdi gitti bende aradim ilk benden duysun boyle boyle diye bu da bu sefer kudurdu gelecek bana laf yapacak ben bilmiyomuyum düğün yapılacağını niye bu kadar usteliyorlar.. Ooofff iki arada bi deredeyim bıktım bunaldim artık napacagimi bilemez haldeyim

Abooo çok fena ya amann benim kocam iyiymis yine ama ben dinlemiyodum gitme diyordu bastiriyodum gitcem diye kavga ediyorduk
Yok eger ustelersen daha da inat ederd bu sefer kavgaya donusur bizimki.inatci fazlaca.inat etme simdi fizana gonderir cani isterse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…