- 16 Ekim 2016
- 7.414
- 45.914
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Beni unuttun heee@nisankraliçesi etikeyledim henüz gelmedi, senin adını çıkaramadım ,aklım da kaldıydı :) aşkı unuttuk ellam :)))
Haaaydi gidek o zamanve sohbet biter....
kapatın burayıHaaaydi gidek o zaman
hoş buldum da neler oluyo onu anlamaya çalışayım az
Kız unutmak değil nick aklıma gelmedi bir türlü gerçek diyorum bak ,aklımdaydın :)Beni unuttun heeebunu demicektin
Sohbet hertelden muhabbet tanışıyoruz,dertleşiyoruz,haşlıuoruz ara da :)))hoş buldum da neler oluyo onu anlamaya çalışayım az
Hb canim
Hayde oyle olsun maydemKız unutmak değil nick aklıma gelmedi bir türlü gerçek diyorum bak ,aklımdaydın :)
Aynen konuscak bisey yokkapatın burayı
49 sayfa kaynaşılmış gözlerim bozuk zaten okutmayın bana nolur biri özetini atsın
Öyle canım gerçektenHayde oyle olsun maydem
Bende oyle istiyorum49 sayfa kaynaşılmış gözlerim bozuk zaten okutmayın bana nolur biri özetini atsın
Onu biliyorum kendimi tanıtmayı unuttum. Kocaelidenim ben 20 yaşındayım sağlıkçıyım daha ne desemÖyle canım gerçektenKızlar şimdi herkes tanışıyor ,misal ben surdan ,yaş şu, bu falan illa şart değil özel ayrıntılar maksat kaynaşıp,tanışmak ,gırgır ,şamata işte :)
:))) Herkese bol şanş diliyorum falan filan iştee :))))Onu biliyorum kendimi tanıtmayı unuttum. Kocaelidenim ben 20 yaşındayım sağlıkçıyım daha ne desem
bize bizden fayda var tanıt kız kendiniBende oyle istiyorumoku oku biter mi yahu
yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum ama ben kazanıcam:))) Herkese bol şanş diliyorum falan filan iştee :))))
yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum ama ben kazanıcam:))) Herkese bol şanş diliyorum falan filan iştee :))))